• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Live. Dinamo Auto – FC Florești. Ora 18.00

03 iul 2020 de Sandu Grecu

 

Dinamo Auto – FC Florești   

Arbitru principal: Iurii COVTUN

Asistenți: Denis BORISOV, Igor REABOCULI

Al 4-lea oficial: Andrei DIORDIEV

 

Dinamo Auto: 1.Victor STRAISTARI, 5.Igor CHIPERI, 6.Artiom BILINSCHII, 11.Nicolai SOLODOVNICOV, 13.Maksym PYROHOV, 14.Artem FEDOROV, 17.Alexandr BELOUSOV, 19.Maxim MIHALIOV, 21.Yehor KONDRATIUK, 22.Vadim DIJINARI, 29.Dmytro NAGIIEV

Rezerve: 16.Maxim BARDÎȘ, 4.Andrei CONOHOV, 7.Andrei COBEȚ, 20.Vadim PAIRELI, 24.Vladislav BOICO, 25.Dumitru ROGAC

Antrenor: Igor DOBROVOLSKIY

 

FC Florești: 13.Vladislav LIHAREV, 4.Ivan VOROPAI, 7.Alexandr PAȘCENCO, 9.Igor BUGAEV, 10.Anatoli CHEPTINE, 14.Vladimir GHINAITIS, 15.Ion ARABADJI, 22.Serghei DIULGHER, 23.Artiom ZELENIUC, 27.Dmitri SEMIROV, 99.Andrei CALAC

Rezerve: 12.Stanislav IVANOV, 5.Alexandr SCRIPCENCO, 17.Serghei BOBROV, 18.Artiom HACEATUROV, 25.Grigore COȘCODAN, 30.Dmitri MANEACOV, 55.Vladimir COVCENCO, 77.Vasili STEFU

Antrenor: Iuri GROȘEV  

 

Dinamo Auto Tiraspol și FC Florești se vor întâlni astăzi, de la ora 18.00, în meciul inaugural al ediției a 30-a a Diviziei Naționale de fotbal. Partida se va disputa la Ternovca și va fi transmisă în direct de site-ul nostru, dar și pe pagina de Facebook Divizia Națională.

 

Dinamo Auto și FC Florești nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial.

 

Formația pregătită de Igor Dobrovolski și-a asigurat în premieră locul 4 în ultima etapă a campionatului trecut, după un sfârșit de sezon excelent, în care a înregistrat 3 victorii și un egal în ultimele 4 runde.

Capitanul dinamoviștilor, Maxim Mihaliov este cel mai cunoscut jucător al clubului. În sezonul trecut el a fost cel mai bun în Divizia Națională la capitolul gol plus pasă de gol (10+10).

Un alt  jucător important poate ajunge Alexandru Belousov, proaspăt internațional, împrumutat de la Sheriff.

Dinamo participă a 8-a oară consecutiv în Divizia Națională, unde a promovat în anul 2013.  

Site-ul oficial al clubului tiraspolean a anunțat 11 jucători noi pentru acest sezon, dintre care 4 sunt din Ucraina.

 

De partea cealaltă, FC Florești debutează în Divizia Națională.

Echipa din nordul țării a devenit campioana Diviziei A în sezonul trecut, la fel, după un final de an excelent, în care a obținut 4 victorii consecutive în ultimele 4 etape de campionat, inclusiv în meciul de aur, contra Daciei-Buiucani.

Floreștenii au în lot jucători experimentați, cu multe meciuri la Națională, cum ar fi Igor Bugaiov, Alexandru Pașcenco, Anatolie Cheptine sau Artiom Haciaturov (Armenia).

Pentru că stadionul din Florești se află în reconstrucție, formația antrenată de Iurie Groșev va juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul orășenesc din Bender.  

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.