• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Mesaje de încurajare pentru echipa Petrocub din partea foștilor jucători și antrenori

30 iun 2020 de Ion Buga

Foști jucători și antrenori care au activitat în trecut la echipa Petrocub Hâncești au transmis mesaje de încurajare pentru meciul decisiv din Cupa Moldovei Orange:

 

 

 

Eduard Blănuță, fost jucător și antrenor: "Le doresc băieților doar victorie și multă baftă! M-am întâlnit cu ei și le-am spus că ei sunt cei care acum făuresc istoria clubului. Sper să fie un meci cât mai frumos, în spirit de fair-play".  

 

 

 

 

 

 

Anatol Doroș, fost jucător: "Mult succes băieților! Mi-aș dori ca trofeul să ajungă la Hîncești, acolo unde am mulți colegi și prieteni. Petrocub are o echipă foarte bună și sper că vor demonstra acest lucru și pe terenul de joc".

 

 

 

 

 

Vladimir Vusatîi, fost antrenor: "Am doar amintiri frumoase legate de perioada când eram antrenorul lui Petrocub. Un club care de-a lungul anilor a cunoscut o dezvoltare considerabilă, iar în prezent luptă pe merit pentru trofee. Evident, simpatiile sunt de partea lor. Dar mi-aș dori ca ambele echipe să presteze un joc de calitate care să fie apreciat de suporterii care vor urmări meciul la televizor"

 

 

 

 

Valeriu Andronic, fost jucător: "Am avut o perioadă frumoasă la Petrocub. Era anul revenirii în Divizia Națională, iar cu timpul echipa a atins și alte culmi, cum ar fi prima finală de cupă. Ambele formații au jucători și un staff de valoare. Aștept să fie un meci foarte captivant, spectaculos pe alocuri, cu multe goluri. Ca o adevărată finală. Le urez succes ambelor echipe!"