• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

ACREDITĂRI DE PRESĂ PENTRU FINALA CUPEI MOLDOVEI ORANGE

26 iun 2020 de Sandu Grecu

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru finala Cupei Moldovei Orange, ediția 2019/20.

 

Petrocub Hîncești - Sfîntul Gheorghe Suruceni  

30 iunie, ora 21:00, stadionul Zimbru din Chișinău

 

Meciul va fi transmis în direct de site-ul nostru, fmf.md

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la finala Cupei Moldovei Orange sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email sandu.grecu@fmf.md până pe data de 28 iunie, ora 12:00.

 

Important: Din cauza că în Republica Moldova este declarată stare de urgență în sănătate publică, locurile pentru mass media sunt limitate. De aceea, o instituție media va beneficia de o singură acreditare.

 

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la finală își vor putea ridica acreditările luni, 29 iunie, între orele 9.00 și 12.00, la Casa Fotbalului din Chișinău.  

 

Toți reprezentanții mass media, care vor fi acreditați la meci, sunt obligați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.  

 

Notă: Conferințele de presă sau declarații ale jucătorilor înainte și după meci sunt interzise, cu excepția celor care sunt făcute pentru FMF TV. Rezumatul video al partidei finale și declarațiile de meci vor fi făcute publice pe canalul de youtube FMF și pot fi preluate de toate instituțiile media interesate.  

 

Vă reamintim, că posturilor TV, care nu sunt deţinătoare de drepturi de televizare ale meciurilor din Cupa Moldovei Orange, le este interzisă transmisiunea în direct a meciurilor din cadrul acestei competiții.