• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Meciul Petrocub - Sheriff va fi reluat la stadionul Zimbru. Astăzi de la ora 20:00

22 iun 2020 de Ion Buga

La solicitarea echipei Petrocub Hînceşti, în conformitate cu Regulamentul Cupei Moldovei Orange, ediţia 2019-2020, pct.1.34, și al Campionatului R.Moldova, ediția 2019, pct.15.15, Comitetul de Urgenţă al FMF a decis reluarea disputării meciului Petrocub – Sheriff, din manșa tur a semifinalelor Cupei Moldovei Orange, astăzi 22 iunie, pe stadionul Zimbru, cu începere de la ora 20:00. Partida va fi reluată din momentul întreruperii.

 

Aseară, meciul a fost întrerupt în minutul 28, la scorul de 0-0, iar echipele au fost trimise la vestiare. După o jumătate de oră, oficialii partidei au decis că jocul nu poate continua în condiții meteo nefavorabile.

 

Presa va avea accesul în arenă în intervalul de timp 19.30 – 19.45. Înainte de intrare în entitatea sportivă, jurnaliștii vor completa o declarație de asumare pe propria răspundere cu privire la respectarea regulilor stabilite de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică. De asemenea, reprezentanții mass-media trebuie să fie echipați cu mănuși și măști de protecție.