• Fii alături de Echipa Țării

FMF TV. Meciurile Diviziei Naționale 2019

12 iun 2020 de Ion Buga

FMF TV aduce din nou fanilor emoțiile celor mai interesante și spectaculoase partide din ediția 2019 a Diviziei Naționale. 

 

Vineri, 12 iunie, de la ora 19.00, prin intermediul platformei digitale Youtube – FMF TV aveți ocazia să urmăriți meciul Milsami Orhei - Sheriff Tiraspol din cadrul etapei a 11-a.


Sheriff a venit la Orhei cu moralul ridicat, la doar câteva zile după ce și-a adjudecat Cupa Moldovei Orange. Și în campionat, tiraspolenii erau pe val, după trei victorii categorice în care au marcat 11 goluri! Milsami la fel se afla într-o formă bună de joc - fără înfrângere în ultimele 9 meciuri. A fost și cel mai urmărit meci al sezonului trecut. 1800 de spectatori s-au aflat în tribunele Complexului Sportiv din Orhei. 

 

La capătul unul duel echilibrat, Sheriff și-a continuat șirul succeselor și s-a revanșat totodată pentru eșecul suferit, acasă, în fața "vulturilor roșii" în etapa a 4-a. De fapt, partida jucată pe 26 mai a fost a cincea dintre cele două echipe în numai două luni și jumătate.

 

Vizionare plăcută!

Foto: FC Sheriff