• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Federația va organiza procesul de amenajare a gazonului Arenei din Nisporeni! La anul stadionul va fi pregătit pentru organizarea meciurilor

09 iun 2020 de Sandu Grecu
GALERIE

Federația Moldovenească de Fotbal va prelua organizarea procesului de însămânțare și amenajare a gazonului Arenei sportive din Nisporeni. Despre aceasta a anunțat astăzi președintele FMF, Leonid Oleinicenco, în urma vizitei de lucru, pe care a întreprins-o în localitatea din vestul țării.  

 

”S-au făcut prea multe investiții în stadionul din Nisporeni, ca să renunțăm atât de ușor la el. Federația își asumă responsabilitatea de amenajare a gazonului natural, astfel încât, deja din anul viitor, aici să se poată desfășura jocuri din campionatul Moldovei. Vă reamintim că anterior Federația a instalat sistemul nocturn pe Arena din Nisporeni”,

a declarat Leonid Oleinicenco pentru siteul FMF.  

 

La Nisporeni, reprezentanții FMF s-au întâlnit cu președintele raionului, Vasile Mărcuță, președintele Asociației raionale de fotbal, Dan Ciobanu și cu Grigore Brașoveanu, directorul Școlii sportive din localitate.  

 

În context, cele două părți au discutat despre implementarea Strategiei de dezvoltare a fotbalului moldovenesc, mai cu seamă despre formarea claselor specializate de fotbal în cadrul școlilor din raionul Nisporeni. La fel, s-a stabilit programul de întreținere a terenului sintetic de dimensiuni standard din Nisporeni, la care Federația și-a asumat efectuarea lucrărilor de mentenanță, conform programului de susținere a terenurilor de fotbal din țară, inițiat de FMF.