• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Codru va relua antrenamentele cu un antrenor nou

03 iun 2020 de Ion Buga

Codru Lozova va reveni în timpul apropiat la procesul de antrenament sub timona unui nou antrenor. Asta după ce Semion Bulgaru a ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului privind rezilierea contractului de colaborare.

 

“Sperăm în zilele următoare să definitivăm staff-ul de antrenori. Cel târziu la începutul săptămânii viitoare vom relua și antrenamentele, care vor avea loc cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de autorități. Pentru postul de antrenor principal optăm pentru foști internaționali moldoveni, care sunt la începutul carierei de antrenori și doresc să-și asume această provocare cu o echipă tânără” 

a declarat președintele clubului, Viorel Jardan.

 

În prezent, lotul echipei este alcătuit din 22 de jucători. Dacă va fi nevoie de întăriri pe anumite poziții va decide noul antrenor.

 

“Vrem să vedem o atitudine cât mai pozitivă și dorință în ochii jucătorilor. Sperăm să avem o evoluție cât mai bună de la meci la meci, să acumulăm puncte și să ne păstrăm locul în Divizia Națională” 

a mai menționat Viorel Jardan.

 

Totodată, conducătorul echipei din Lozova a salutat eforturile comune depuse de FMF, ministerul de profil, cluburi, asociații, pentru reluarea activității fotbalistice.

 

“Treptat, cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță, vom ajunge din nou la fotbalul adevărat, cu suporteri în tribune”  

a spus oficialul.

 

Codru Lozova a debutat în Divizia Națională în sezonul 2019, clasându-se pe locul 8. La baraj, Codru a trecut de Spartanii Selemet cu 1-0 și astfel s-a menținut în eșalonul superior al campionatului Moldovei.

Foto: www.facebook.com/CSCodruLozova/