• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Serghei Cebotari: „Ne dorim să câștigăm Cupa Moldovei Orange!”

02 iun 2020 de Victor Daghi

Echipa Sfîntul Gheorghe a reluat antrenamentele după aproximativ 3 luni de pauză cauzată de pandemia de COVID-19. Serghei Cebotari, antrenorul formației din Suruceni, a oferit detalii pentru fmf.md despre primul antrenament în componență deplină și a recunoscut care este obiectivul clubului pentru noul sezon.

 

- Astăzi, 2 iunie, am efectuat primul antrenament la stadionul din Suruceni în componență deplină, după ce cinci jucători din Tiraspol – Novicov, Svinarenco, D. Mandrîcenco, Bondarenco și Iurcu s-au alăturat lotului nostru. În această săptămână vom avea câte un antrenament pe zi pentru ca jucătorii să intre în ritm.

În total avem 22 de jucători, sunt toți cei care au jucat și au câștigat turneul „Cupa Federației”. Consider că avem un număr optimal de fotbaliști pentru a crea o concurență sănătoasă – câte două persoane vor lupta pentru un loc în componența de start.  

Înainte de antrenament medicul echipei Alexei Kotenko a măsurat temperatura jucătorilor și o va face înaintea fiecărei ședințe tehnice. Am împărțit echipa în trei grupe – câte 6 jucători s-a antrenat pe o porțiune de teren, iar portarii s-au pregătit aparte. Vom respecta toate cerințele autorităților la antrenamentele noastre.

 

- Cum se simt jucătorii după revenirea pe terenul de fotbal?

 

- Băieții sunt foarte entuziasmați! În același timp am observat că lucrul cu mingea lasă de dorit. Ne vom axa atenția asupra acestui element, precum și asupra pregătirii fizice și tactice.

 

- Care sunt obiectivele echipei Sfîntul Gheorghe?

 

- Ne dorim să câștigăm Cupa Moldovei Orange, ediția 2019-2020, vrem să avem o evoluție bună în Liga Europei și țintim un loc pe podium în campionatul național!