• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Proiectul ”Fotbal în școli” promovat la Ialoveni

29 mai 2020 de Ion Buga
GALERIE

În scopul promovării proiectului ”Fotbal în școli” prin localitățile din țară, președintele FMF, Leonid Oleinicenco a efectuat astăzi o vizită de lucru la Ialoveni. Liderul de la Casa Fotbalului a avut întrevederi cu președintele raionului, Mihail Silistraru, vicepreședintele, Andrei Eremia, șefa Direcției Învățământ Ialoveni, Daniela Nedelciuc, primarul orașului, Sergiu Armașu, președintele ARF, Efim Agrici, secretarul general ARF, Evgheni Andronache.

 

În cadrul discuțiilor, oficialii au făcut un schimb de opinii despre crearea claselor sportive specializate de fotbal în cadrul proiectului FMF ”Fotbal în școli”, obiectiv major care urmează să fie realizat de echipa FMF în acest an.

 

”Fotbal în școli” este cel mai mare proiect social-sportiv din Republica Moldova. Primele 2 etape, fotbal în grădinițe și educație fizică prin fotbal, au fost deja implementate și continuă să se implementeze în instituțiile de învățământ din țară, cu suportul nemijlocit al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

 

De asemenea, șeful forului fotbalistic a mai vizitat și terenul sintetic din localitate, care necesită investiții suplimentare de reabilitare.