• Fii alături de Echipa Țării

O nouă etapă de dezvoltare a asociațiilor raionale

26 mai 2020 de Ion Buga

Activitatea asociațiilor raionale de fotbal trece la o nouă etapă de dezvoltare informațională. Astfel, prin intermediul noului site al FMF va fi centralizat fluxul de informații despre asociațiile raionale, regionale și municipale de fotbal. În acest context a fost organizată o ședință online în cadrul căreia au fost puse în discuție aspecte tehnice privind administrarea paginilor destinate fiecărei asociații.

 

„Pentru o mai bună promovare a activităților desfășurate în regiunile țării, a fost elaborat un modul special pentru asociațiile noastre, care va conține informații generale, documente, noutăți și alte aspecte din activitatea de zi cu zi a acestora” 

a declarat Dumitru Palade, manager IT.

 

„În timpul apropiat vom conlucra cu toate asociațiile pentru implementarea cu succes a acestei inițiative, chiar prin organizarea unor seminare la nivel regional” 

a mai subliniat Oleg Molceanov, manager dezvoltare regională.

La ședința de astăzi au mai participat Sergiu Butelschi, director tehnic, Anatolie Cojocari, coordonator proiecte Grassroots, Serghei Ursul, Vitalie Jurat, Vitalie Lungu, Alexei Gheorghiu, toți manageri ai Oficiilor de dezvoltare.