• Fii alături de Echipa Țării

Școala de antrenori

Refresh Course pentru antrenori

21 mai 2020 de Ion Buga
GALERIE

 

În conformitate cu cerințele Convenției UEFA de recunoaștere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal împreună cu Școala Federală de Antrenori a organizat un webinar pentru antrenorii ce dețin Licențele UEFA de categorie A, A Elite și PRO. 

 

 

“Am organizat acest Refresh Course cu tematica fitness și traumatisme în fotbal pentru a veni în ajutorul și sprijinul antrenorilor noștri în această perioadă de criză pandemică, care a ținut sportivii în case mai mult de două luni și jumătate. În același timp, am vrut să ne întâlnim cu cât mai mulți din antrenorii noștri, chiar dacă și online, să schimbăm păreri și opinii despre aceste teme. Considerăm ca a fost benefic acest curs și mulțumim participanților au fost receptivi” 

a declarat Dănuț Oprea, directorul ȘFA.

 

Cei 66 de participanți la acest Refresh Course au mai pus în discuție aspecte ce țin de rolul antrenorului de pregătire fizică și colaborarea acestuia cu staff-ului tehnic al echipei.

 

Gheorghe Codița

Mai multe informații au fost oferite de către lectorul webinarului, Gheorghe Codița, antrenor de pregătire fizică al echipei FK Liepaja Letonia.

 

Printre alte subiecte abordate au fost: diagnosticarea și traumatismul în fotbal, structura și conținutul etapelor de pregătire în cadrul echipelor profesioniste.