• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Leonid Oleinicenco a inspectat stadionul din Florești și a vizitat Soroca, simbol al istoriei naționale

21 mai 2020 de Sandu Grecu
GALERIE

Federația Moldovenească de Fotbal continuă să promoveze prin țară cel mai important proiect social-sportiv din epoca modernă, ”Fotbal în școli”. În acest sens, președintele FMF, Leonid Oleinicenco a avut o întrevedere cu președintele raionului Soroca, Veaceslav Rusnac.  

 

Cele două părți au purtat discuții privind dezvoltarea fotbalului în nordul Moldovei, atât la nivel de copii și juniori, cât și la nivel de fotbal non-amator. Liderul Federației a vorbit despre importanța proiectelor FMF, care au menirea de a spori popularitatea fotbalului în Republica Moldova.

 

În cadrul întâlnirii Leonid Oleinicenco s-a mai referit la Strategia de dezvoltare a fotbalului moldovenesc pentru perioada 2020/2024, în care fiecare obiectiv are propriul termen de realizare, resursa necesară și, desigur, persoana responsabilă de implementarea lui.

 

În aceeași zi președintele FMF a efectuat o vizită de lucru și la Florești, unde s-a întâlnit cu conducerea ARF și a clubului de fotbal din localitate, nou promovat în Divizia Națională. Șeful forului fotbalistic de la Chișinău a inspectat stadionul din Florești, care se află în plin proces de renovare și de reconstrucție, astfel încât arena să corespundă tuturor criteriilor necesare pentru a putea găzdui meciuri din cadrul primei divizii valorice a fotbalului moldovenesc.