• Fii alături de Echipa Țării

Activități online pentru tinerii arbitri

17 mai 2020 de Ion Buga
GALERIE

 

 

În legătură cu situația epidemiologică din ultima perioadă, Școala Tânărului Arbitru din regiunile Nord, Est și Sud își desfășoară activitatea în regim online. 

 

Sub îndrumarea instructorilor Victor Josan, Denis Borisov și Gheorghe Dandeș, tinerii arbitri participă la mai multe sesiuni online. Prin intermediul aplicațiilor specializate, arbitrii au posibilitatea să analizeze diferite momente de joc, dar și să efectueze un șir de exerciții pentru pregătirea fizică individuală. Mai multe aspecte practice vor fi testate după reluarea activității fotbalistice în întreaga țară.

 

 

“Deja mai mult de o lună desfășurăm aceste webinare, care permit participanților, inclusiv celor care au absolvit recent Școala Tânărului Arbitru, să-și consolideze bagajul de cunoștințe și practici. Ne-am acomodat rapid cu noile tehnologii digitale, astfel încât arbitrii primesc și temă pentru acasă, testări teoretice sau exerciții fizice. În același timp, menținem legătura cu colegii din alte regiuni ale țării pentru a face un schimb de experiențe” 

a subliniat Denis Borisov, instructorul pentru pregătirea arbitrilor în regiunea Est.