• Fii alături de Echipa Țării

FMF alături de MECC, de Ziua Sportivului. Gonna Fly Now!

16 mai 2020 de Sandu Grecu

 

Federația Moldovenească de Fotbal a dat curs invitației Ministerului Educației, Culturii și Cercetării de a participa la crearea spotului dedicat Zilei Sportivului și a Mișcării Olimpice.

 

Mai mulți sportivii cunoscuți din Moldova, printre care și jucătorul echipei Sfântul Gheorghe Suruceni, Eugen Slivca, au acceptat provocarea dirijorului Adriano Marian și au interpretat un fragment din Bill Conti - Gonna Fly Now.

 

“Propunerea de a participa la filmarea acestui spot am primit-o de la Fedearția Moldovenească de Fotbal. În contextul situației încordate din prezent, precum și a faptului că a fost o experiență nouă pentru mine, inițial totul mi s-a părut complicat, dar ulterior, mai ales că a fost și o muncă de echipă, mi-a plăcut foarte mult. Țin cu această ocazie să-i felicit și eu pe toți cei care formează lumea sportului moldovenesc, în special Federația de Fotbal”, 

a menționat Eugen Slivca pentru pagina de Facebook a echipei din Suruceni.

 

Astăzi, cu începere de la ora 18:00, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Orchestra Națională de Tineret a Moldovei vă invită să urmăriți pe pagina de Facebook a MECC, concertul online susținut de orchestră la Festivalul „Young Euro Classic Berlin” în renumita sală Konzerthaus.

 

La eveniment au participat peste 80 de tineri muzicieni din 7 țări. Dirijor - Gabriel Bebeșelea (România), solistă - Valentina Nafornița (Moldova).