• Fii alături de Echipa Țării

Atenție! FMF caută o companie pentru efectuarea unor lucrări la sistemul AUDIO al stadionului de fotbal pe plajă FMF din parcul ”La Izvor”, sect. Buiucani, mun. Chișinău

11 mai 2020 de Ion Buga

INVITAȚIE DE PARTICIPARE LA TENDER

 

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) organizează un al 2-lea concurs pentru identificarea unei companii, care va efectua tot complexul de lucrări și acțiuni de instalare a sistemului audio (boxe, echipament de comutare, amplificatoare, microfoane radio, mixer, etc.) la noul Stadion de Fotbal pe Plajă FMF din Parcul ”La Izvor”, sect. Buiucani, mun. Chișinău, în corespundere cu termenii de referință din anexă.

 

În cadrul stadionului vor avea loc competiții naționale și internaționale de fotbal pe plajă în perioada caldă a anului, precum și alte manifestări sportive, diverse evenimente culturale, etc. pe tot parcursul anului.

 

TERMENUL LIMITĂ DE PREZENTARE A DOSARULUI:

Companiile interesate sunt invitate să transmită dosarele de aplicare, care să conțină documentele necesare (oferta), la adresa de e-mail adrian.ixari@fmf.md până la 15 mai 2020 (orele 12.00), cu subiectul "Efectuarea unor lucrări la sistemul AUDIO al Stadionului de Fotbal pe Plajă FMF din Parcul ”La Izvor”, Sect. Buiucani, mun. Chișinău”.

DOCUMENTE ANEXATE

1. Termeni de Referință (mai sus)

2. Îndrumar al Cerințelor Tehnice BSWW (în limba engleză)

3. Îndrumar al Acțiunilor de Divertisment BSWW (în limba engleză)

4. Imagini ale Stadionului de Fotbal pe Plajă FMF: 

Imagine 1

Imagine 2

Imagine 3

Imagine 4

DOCUMENTE ANEXATE

BSWW Operations Manual 2019
BSWW Entertainment Manual_2020
Anexa 4 - imagine stadion 1
Anexa 4 - imagine stadion 2
Anexa 4 - imagine stadion 3
Anexa 4 - imagine stadion 4