• Fii alături de Echipa Țării

Webinar ”Fotbal în școli”

07 mai 2020 de Sandu Grecu

Federația Moldovenească de Fotbal va organiza săptămâna viitoare câteva webinare pentru profesorii de educație fizică și învățătorii de clasele primare implicați în proiectul ”Fotbal în Școli”.  

 

În urma confirmărilor recepționate, estimăm că la webinare vor participa circa 130 de persoane, care vor fi repartizate în 4 grupe. Fiecare grupă va urma cursul de perfecționare cu genericul ”Regulile jocului de fotbal și exerciții de bază pentru copii Grasroots”.  

 

Seminariile vor demara luni, 11 mai, de la ora 15.00, și se vor desfășura timp de 4 zile, până pe 14 mai. Participanții vor fi împărțiți pe regiuni, la fel cum a fost și la prima etapă: Nord, Centru, Est și Sud, cu predare în limba română, iar pe 14 mai se va organiza cursul pentru grupul mixt, cu predare în limba rusă.

 

Program webinar FMF ”Fotbal în școli”

11 mai. grupul I - NORD - 32 participanți;

12 mai. grupul II - Centru + Est - 36 participanți;

13 mai. grupul III- Sud +Est - 34 participanți;

14 mai. grupul IV - grup mixt cu predare în limba rusă - 31 participanți.

 

Webinarele vor fi organizate pe platforma Zoom. Durata seminarului: 3 ore. La seminarii vor fi prezenți profesorii și învățătorii din cadrul proiectului Fotbal în Școli, dar vor fi acceptați și profesori, care doresc să aplice la acest proiect (circa 20 de personae, care nu fac parte din proiect și au solicitat participarea la seminar).

 

De menționat că în fiecare zi de webinar vom avea câte un invitat-surpriză, care va comunica cu participanții.

 

  Scurt ghid de interacțiune pe platforma Zoom

 

• Fiecare participant trebuie să poarte tricoul sau vesta care i-a fost oferită în cadrul proiectului Fotbal în Școli.

• Pentru a ne încadra în program, vă rugăm să accesați linkul de participare la sesiunile proiectului Fotbal în Școli cu cel puțin 20 minute înaintea începerii fiecărei sesiuni.  

• Pentru o bună desfășurare a fiecărei sesiuni, vă rugăm să nu întrerupeți discursurile invitaților.

• Folosiți opțiunea „Q&A” (întrebări și răspunsuri) din partea de jos a aplicației pentru a adresa eventuale întrebări invitaților.

• Dacă aveți dificultăți tehnice, vă rugăm să ne scrieți pe adresa diana.bulgaru@fmf.md sau să scrieți un comentariu în grupul de Facebook.

• Dacă vi se întrerupe conexiunea la internet sau ieșiți din greșeală din platformă în timpului unei sesiuni, accesați din nou linkul pe care l-ați primit pentru sesiunea respectivă și vă veți alătura din nou discuției;

• Vă rugăm să vă închideți microfoanele pe durata prezentărilor, ca să avem parte de liniște;

• Vă rugăm să nu înregistrați sesiunile, pentru că FMF vă va trimite fiecăruia înregistrarea la finalul programului.