• Поддержи национальную сборную

ARF Anenii Noi. FC Luceafărul Puhăceni a câștigat Cupa Președintelui Raionului Anenii Noi 2024

23 oct 2024 de Serghei Cipilencu
GALERIE

FC Luceafărul Puhăceni este câștigătoarea Cupei Președintelui Raionului Anenii Noi, ediția 2024. În finală s-au luptat echipele FC Luceafărul Puhăceni și FC Valul Șerpeni, iar partida s-a încheiat cu victoria clară a celor din Puhăceni, scor 7-1. Grigorii Lomaca, de la FC Luceafărul Puhăceni, a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei, remarcându-se prin prestația sa excepțională. De cealaltă parte, Dumitru Rusu, de la FC Valul Șerpeni, a fost ales cel mai bun jucător al formației sale la acest turneu.

 

Festivitatea de premiere a fost onorată de prezența vicepreședintelui raionului Anenii Noi, Dumitru Ciur, care a oferit trofeul echipei câștigătoare, alături de Ion Poalelungi, manager Licențiere al Federației Moldovenești de Fotbal, Oleg Gîncu, președinte al ARF Anenii Noi și Victor Bogovic, secretar general al ARF Anenii Noi. Aceștia au felicitat echipele participante și au apreciat eforturile depuse pe parcursul întregii competiții.

 

Cupa Președintelui Raionului Anenii Noi este un eveniment sportiv de tradiție, care contribuie la dezvoltarea fotbalului local și la consolidarea comunității sportive din regiune. Organizatorii au promis că această competiție va continua să fie un punct de referință și în anii următori.

 

foto: ARF ANENII NOI