• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF Criuleni. Totalurile sezonului 2024

21 oct 2024 de Reporter FMF
GALERIE

Sărbătoare fotbalistică la Criuleni. Pe 20.10.2024, pe stadionul raional Criuleni, au avut loc totalurile sezonului fotbalistic al Asociației Raionale de Fotbal Criuleni, care au fost înfrumusețate cu mieciul din cadrul Cupei raionului Criuleni la fotbal. 

 

Meciul dintre echipele «Nistru» Boșcana și «Haiduc» Dubăsarii Vechi sa încheiat cu scorul de 2:1 pentru «Nistru», care a devenit deținătoare a Cupei raionului Criuleni. Pe parcursul sărbătorii toate cele 12 echipe participante la Campionat au fost decorate cu diplome, mașini de frezat iarba și mașini de marcat terenurile de joc. Premianții au primit diplome, medalii, cupe și premii bănești. 

 

Au fost menționați și cei mai buni jucători ai Cupei: Marcel Moscul «Nistru» și Ilie Bostan «Haiduc», dar și cei mai buni jucători din fiecare echipă a Campionatului. 

Cel mai bun antrenor a fost recunoscut Serghei Timuș, «Haiduc» Dubăsarii Vechi.

Campioană a raionului a devenit echipa «Nistru» Boșcana. Pe locul doi, «Olimpic» Pășcani și pe locul trei, FC Slobozia Dușca. 

 

La ceremonia de premiere au fost prezenți selecționerul naționalei Moldovei, Serghei Cleșcenco, vicepreședintele raionului Criuleni, Roman Onica, reprezentantul Federației Moldovenești de Fotbal, Vadim Șargarovschi, președintele Asociației de Fotbal Criuleni, Vitalie Onica, primarii echipelor participante.