• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga. Faza 1. Etapa 10 în cifre

21 oct 2024 de Reporter FMF

 *În 4 meciuri au fost marcate 6 goluri (gazdele – 5, oaspeţii – 1), în mediu – 1,5 goluri pe meci. De la începutul campionatului în cele 38 meciuri jucate s-au înscris 101 de goluri (gazdele – 56, oaspeţii – 45), în medie – 2,65 goluri pe meci.

 

*Gazdele au obținut o victorie, iar alte trei meciuri s-au încheiat la egalitate. De la începutul campionatului gazdele au câștigat 18 meciuri, oaspeții – 12, încă 9 partidе s-au încheiat la egalitate.

 

*Cele mai multe goluri într-un meci (8) au fost marcate în jocul FC Florești - Zimbru 0-8 (etapa 3).

 

*În această etapă a fost acordată o lovitură de la 11 metri. Ea a fost transformată. De la începutul campionatului arbitrii au dictat 11 penalty-uri, dintre care 11 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 10 cartonaşe galbene. În total de la începutul campionatului au fost acordate 135 cartonașe galbene.

 

*Două cartonașe galbene au fost arătate reprezentanților stafului ethnic: antrenorului principal Viorel Frunză (Dacia Buiucani), dar și antrnorului portarilor Denis Romanenco (Petrocub). În total de la începutul campionatului au fost arătate reprezentanților stafului tehnic al cluburilor 15 cartonașe galbene.

 

*În această etapă a fost arătat un cartonaș roșu. Roman Novicov (Dacia Buicani) a fost eleminat dipă ce a primit două cartonașe galbene. De la începutul campionatului au fost arătate 7 cartonaşe roșii.

 

*Justice Chigorizim Ohajunwa (Zimbru) conduce în clasamentul golgheterilor, cu 8 goluri. Isaac Oppong (Spartanii Sportul) a marcat 6 goluri. Radu Gînsari (Milsami), Joao Paulino Moreira Fernandes, Vlad Răileanu (ambii de la Zimbru) câte 5 goluri, Denys Dedechko (Zimbru) – 4, Peter Oluwaseun Ademo, Ayyoub Allach și Vladimir Mamuchashvili (toți de la Sheriff), Dumitru Demian, Marin Căruntu  (ambii de la Petrocub), Martins Caio Ferreira (CSF Bălți) au înscris câte 3 goluri.

 

* Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 2 637 de spectatori, în mediu – 59. De la începutul sezonului la stadioane au venit 30 907 de spectatori, în mediu câte 813 de oameni pe meci.