• Fii alături de Echipa Țării

Noile delegări UEFA pentru specialiștii FMF

10 oct 2024 de Serghei Cipilencu

Reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal, experți acreditați de UEFA din Republica Moldova, beneficiază de încrederea deplină a forului european, fiind desemnați să participe la meciurile din competițiile internaționale de fotbal.

 

Arbitrul Dumitru MUNTEAN ajutat de asistenții Victor MARDARI, Andrei BODEAN și Stanislav LEU au fost solicitați de UEFA pentru meciul Under 21: Islanda - Lituania, din cadrul preliminariilor CE 2025, grupa I. Partida va avea loc joi, 10 octombrie, pe stadionul Vikingsvollur din Reykjavik, începînd cu ora 18:00.

 

Arbitrul Ion ORLIC ajutat de asistenții Denis OALA, Anatolie Basiul și Daniel Luca au fost solicitați de UEFA pentru meciul Under 21: Cipru - Franța, din cadrul preliminariilor CE 2025, grupa H. Partida va avea loc vineri, 11 octombrie, pe stadionul Ethnikos Achnas din Achna, începând cu ora 19:30.

 

Igor ȘAȚCHII (foto) a fost solicitat de UEFA în calitate observator de arbitri la meciul Estonia - Azerbaidjan, din cadrul UEFA Nations League 2024/25, grupa C1. Partida va avea loc pe 11 octombrie, la Lilleküla Stadium în Tallin, începând cu ora 19:00.

 

Alina CAPAȚÎNA va activa în calitate de Delegat UEFA la meciul dintre selecționatele din Georgia și Albania din cadrul grupei B1, a Ligii Națiunilor 2024/25. Partida este programată pentru luni, 14 octombrie, pe stadionul Mikheil Meskhi I din Tibilisi, cu începere de la ora 20:00 (ora Georgiei).

 

Grație prestației meritorii pe arena internațională, numărul reprezentanților Federației Moldovenești de Fotbal acreditați de UEFA este în continuă creștere. FMF organizează constant cursuri de perfecționare pentru angajații săi și promovează fotbalul, indiferent de gen sau etnie. Fotbalul este pentru toți!