• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga. Faza 1. Etapa 9 în cifre

07 oct 2024 de Reporter FMF

*În 4 meciuri au fost marcate 12 goluri (gazdele – 4, oaspeţii – 8), în mediu – 3 goluri pe meci. De la începutul campionatului în cele 34 meciuri jucate s-au înscris 95 de goluri (gazdele – 51, oaspeţii – 44), în medie – 2,79 goluri pe meci.

 

*Gazdele au obținut o victorie, oaspeții au câștigat 2 partide, încă un meci s-a încheiat la egalitate. De la începutul campionatului gazdele au câștigat 17 meciuri, oaspeții – 12, încă 6 partidе s-au încheiat la egalitate.

 

*Cele mai multe goluri într-un meci (8) au fost marcate în jocul FC Florești - Zimbru 0-8 (etapa 3).

 

*În această etapă a fost acordată o lovitură de la 11 metri. Ea a fost transformată. De la începutul campionatului arbitrii au dictat 10 penalty-uri, dintre care 10 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 21 cartonaşe galbene. În total de la începutul campionatului au fost acordate 125 cartonașe galbene.

 

*Patru cartonașe galbene au fost arătate reprezentanților stafului ethnic: antrenorilor principali Viorel Frunză (Dacia Buiucani), Veaceslav Rusnac (CSF Bălți), Mislav Caroglan (Sheriff) dar și asistentului antrenorului principal Alexandr Patraman (CSF Bălți). În total de la începutul campionatului au fost arătate reprezentanților stafului tehnic al cluburilor 13 cartonașe galbene.

 

*În această etapă nu au fost arătate cartonașe roșii. De la începutul campionatului au fost arătate 6 cartonaşe roșii.

 

*Justice Chigorizim Ohajunwa (Zimbru) conduce în clasamentul golgheterilor, cu 8 goluri. Isaac Oppong (Spartanii Sportul) a marcat 6 goluri. Radu Gînsari (Milsami) are 5 goluri, Denys Dedechko, Joao Paulino Moreira Fernandes (ambii de la Zimbru) - 4. Vlad Răileanu (Zimbru), Peter Oluwaseun Ademo, Ayyoub Allach și Vladimir Mamuchashvili (toți de la Sheriff), Martins Caio Ferreira (CSF Bălți) au înscris câte 3 goluri.

  

* Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 1 994 de spectatori, în mediu – 498. De la începutul sezonului la stadioane au venit 28 270 de spectatori, în mediu câte 831 de oameni pe meci.