• Fii alături de Echipa Țării

Peste 20 de colaboratori FMF au participat la Youth Council

25 apr 2020 de Sandu Grecu

În perioada 21-24 aprilie Federația Română de Fotbal a organizat Youth Council, un program care urmărește să aducă aproape de fotbal tinerii cu inițiativă și cu idei de dezvoltare a comunității, ce pot fi materializate în proiecte cu fotbalul, având rolul de liant social.

 

La ediția din acest an s-au înscris și 21 de colaboratori ai FMF, care au participat la seminarii online susținute de specialiști din lumea sportului.

 

Vorbitorii au împărtășit din experiența lor și au prezentat numeroase bune practici utile participanților. Printre temele abordate se numără: importanța programelor de voluntariat, strategii de comunicare, planificarea evenimentelor, crearea brandurilor în sport, obiective și indicatori de performanțe în cadrul organizațiilor sportive.

 

În încheierea sesiunilor interactive, participanții au fost informați cu privire la proiectul final – o sesiune practică în cadrul căreia aceștia pot propune inițiative și idei, care pot avea un impact pozitiv asupra dezvoltării industriei sportului.

 

Youth Council 2020 a stabilit un nou record: 120 de tineri din 5 țări au participat la seminariile online. Printr-o prezență numeroasă în acest proiect, Federația Română de Fotbal le-a oferit voluntarilor înscriși șansa de a participa la un program educațional apreciat la nivel european și premiat în cadrul Galei UEFA Grow.

 

foto: frf.ro