• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Under 21. Selecționerul Ștefan Stoica, înaintea meciului cu Suedia

09 sep 2024 de Serghei Cipilencu

Selecționata U21 a Moldovei este în perioada de pregătire pentru meciul cu Suedia din cadrul preliminariilor Campionatului European 2025. Antrenorul echipei naționale U21, Ștefan Stoica, a oferit declarația oficială înainte de partida cu scandinavii, care va avea loc pe Stadionul Orășenesc Nisporeni, marți, 10 septembrie, de la ora 16:00.

 

„Meciul împotriva Suediei reprezintă un moment esențial pentru noi, fiind penultima confruntare din campania de calificare la Euro 2025. Echipa noastră este pregătită să lupte până la capăt și să dea tot ce are mai bun pe teren. Suedia este un adversar redutabil, cunoscut pentru stilul său de joc solid, bazat pe dominarea mijlocului terenului și o defensivă bine organizată, formată din jucători puternici și experimentați.

Cu toate acestea, suntem hotărâți să le punem dificultăți. Știm că nu va fi o misiune ușoară, dar băieții sunt extrem de motivați și ambițioși. Faptul că jucăm acasă ne oferă un avantaj important, însă rezultatul va depinde, în final, de atitudinea noastră pe teren și de curajul de care vom da dovadă. Îmi doresc să vedem o echipă îndrăzneață, dispusă să își asume riscuri și să joace cu încredere.

Sper să avem alături de noi cât mai mulți suporteri, pentru că energia lor este esențială. Împreună, vom încerca să aducem bucuria victoriei fanilor noștri.”  a declarat selecționerul naționalei de tineret Ștefan Stoica.   

 

Vezi Lotul Moldovei pentru meciurile cu Georgia și Suedia (clic)

Clic pentru Calendarul meciurilor Naționalei U21 în preliminariile EURO 2025

 

Amintim că selecționata U21 se află pe poziția a 4-a în clasamentul Grupei C, cu 6 puncte la activ, fiind depășită de Suedia (10 puncte), Georgia (13 puncte) și Țările de Jos (21 puncte).

 

Meciul Moldova - Georgia va fi transmis live la postul de televiziune WE SPORT TV.