• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin. Declarația de presă a selecționerului Ghenadie Pușca dinaintea meciurilor amicale cu Arabia Saudită

06 aug 2024 de Svetlana Tataru

Naționala Moldovei de fotbal feminin va juca mâine, 7 august, primul meci amical, din cele două programate, contra selecționatei din Arabia Saudită. Mai jos găsiți declarațiile selecționerului Ghenadie Pușca înainte de această confruntare.

 

Am primit invitația din partea Federației din Arabia Saudită de a juca două meciuri amicale. Nu avem multe informații despre echipa adversă, dar știm că jocul lor se bazează mai mult pe calitățile individuale ale jucătoarelor. 

Nu a fost ușor să adunăm lotul în această perioadă, deoarece echipele de club sunt în pregătire pentru noul sezon, iar datele meciurilor nu coincid cu cele ale competițiilor UEFA. Astfel, nu putem conta acum pe jucătoarele care evoluează în străinătate.

Cu toate acestea, este o ocazie excelentă pentru a evalua alte candidate pentru echipa națională. Am convocat șase jucătoare noi, iar acest cantonament este foarte important și informativ pentru a vedea care dintre ele pot intra în lot în viitorul apropiat. Este, de asemenea, o oportunitate valoroasă pentru toate fetele convocate de a obține experiență în meciurile internaționale. Avem toate condițiile necesare pentru a ne pregăti în regim normal. Sperăm să arătăm un joc frumos.”,

a declarat Ghenadie Pușca pentru fmf.md.

 

Citește și...

Fotbal feminin. Naționala Moldovei va juca împotriva Arabiei Saudite

Fotbal feminin. Lotul lărgit al Naționalei Moldovei pentru amicalul cu Arabia Saudită

Fotbal feminin. Vezi imagini de la primele antrenamente ale Naționalei înainte de meciurile amicale cu Arabia Saudită

Fotbal feminin. Naționala Moldovei va juca două meciuri amicale cu Arabia Saudită