• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Liga Campionilor. Meciul APOEL - Petrocub va fi transmis în direct pe WE SPORT TV

23 iul 2024 de Serghei Cipilencu

Fanii fotbalului moldovenesc vor putea urmări în această seară meciul echipei Petrocub în runda a doua preliminară, meciul tur din cadrul UEFA Champions League, în direct pe WE SPORT. Începând cu ora 20:00, „leii din Hîncești” vor juca în deplasare împotriva campioanei Ciprului, APOEL Nicosia. Sponsorul transmisiunii - fabrica de cărămida KIRKA, partenerul oficial al clubului sportiv Petrocub. 

 

Echipa din Hîncești vine după un sezon de succes în competițiile interne și acum are șansa să se afirme și în competiția europeană.

 

Amintim că, campioana Moldovei, Petrocub Hîncești, a învins echipa Ordabasy (Kazakhstan) în meciul retur din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Partida de pe stadionul Zimbru din Chișinău s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru leii din Hîncești, eroul meciului a fost Teodor Lungu, care a marcat în minutul 34 golul calificări. În meciul tur, pe tabela de marcaj a fost fixat scorul de 0:0. Prin urmare Petrocub va juca în turul doi preliminar împotriva echipei din Cipru, APOEL Nicosia. Meciurile vor avea loc pe 23 iulie (tur) și 30 iulie (retur).