• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

GALA FOTBALULUI DIN DONDUȘENI

01 dec 2019 de Sandu Grecu

La hotelul Cavali din Dondușeni a avut loc Gala Laureaților fotbalului din raionul Dondușeni. 

Cei mai buni jucători din raion au fost premiați cu diplome și cupe:

Mihail Pilipciuc (s. Țaul) – portar, Andrei Galbici (s. Tîrnova) – fundaș, Dumitru Diaconu (or. Dondușeni) – mijlocaș, Radu Dobîndă (s. Tîrnova) – atacant.

 

Federația Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată la eveniment de Mircea Cojocari, șeful Departamentului administrativ-protocol. 


“Asociația de fotbal din Dondușeni a organizat pentru prima data o Gală a fotbalului, la care au fost menționați laureații anului fotbalistic. Asociația raională organizează campionatul și cupa raionului, turnee pentru juniori și veterani, participă la Cupa Moldovei pentru amatori, iar FMF este deschisă să susțină proiectele locale. Cunoaștem despre dorința conducătorilor ARF de a construi un teren de fotbal la Dondușeni pentru a participa în Divizia B a campionatului național și FMF salută acest lucru.”, a declarat Mircea Cojocari.

 

La Gală au participat Valentin Cebotari, președintele raionului Dondușeni, Irina Lozovan, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Vitalie Maxim, responsabil de sport în consiliul raional Dondușeni, Evgheni Isipciuc, președinte al asociației de fotbal din Dondușeni.