• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

Adunarea Generală Ordinară a Ligii Feminine de Fotbal

11 iun 2024 de Svetlana Tataru
GALERIE

La Complexul Sportiv Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Asociației Obștești „Liga Feminină de Fotbal din Moldova” (LFFM).

Cu un mesaj de salut către participanți a venit Directorul Tehnic FMF, Dănuț Stelian Oprea, președinta Ligii Feminine, Diana Bulgaru, președintele Comitetului Executiv LFFM, Aureliu Abajeru și secretarul general al LFFM, Ruslan Plopa.

 

La ședință au participat peste 15 din 17 membri ai LFFM și alți 10 reprezentanți ai cluburilor și școlilor sportive din Republica Moldova.

 

Printre cele mai semnificative aspecte ale adunării se numără afilierea a cinci noi cluburi la Liga Feminină de Fotbal din Moldova: FC Zimbru, CSFCJT Atletico, Alvaro, FC Constructorul Leova și Steaua Nordului.

 

Pe lângă această extindere, adunarea a pus bazele pentru sezonul viitor prin discuții detaliate despre regulamentul de clasificare a cluburilor de fotbal feminin, care urmează să fie implementat începând cu ediția următoare. A fost, de asemenea, aprobată structura campionatului și regulamentul pentru sezonul 2024/2025, stabilind cadrul competitiv pentru echipele participante.

 

În cadrul adunării, s-au abordat și problemele actuale cu care se confruntă cluburile de fotbal feminin din Moldova, subliniindu-se importanța găsirii soluțiilor pentru îmbunătățirea condițiilor de joc și dezvoltarea sportului.