• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF Ialoveni. Ziua Internațională a Copilului

03 iun 2024 de Serghei Cipilencu
GALERIE

Asociația Raională de Fotbal Ialoveni a marcat Ziua Internațională a Copilului printr-un eveniment special dedicat tinerilor pasionați de fotbal. Copilăria, cea mai frumoasă perioadă a vieții, merită să fie trăită cu voie și bucurie Cu această ocazie importantă, ARF Ialoveni a organizat turneul de mini-fotbal "Cupa Președintelui ARF Ialoveni", la care au participat șapte echipe. Evenimentul s-a defășurat cu sprijinul primăriei orașului Ialoveni, reprezentată de Primarul Sergiu Armașu. 

 

După meciuri palpitante și pline de fair-play, clasamentul final al turneului a fost următorul:

Locul 1: FC Steaua Ialoveni

Locul 2: Primăria Molești

Locul 3: CS Fulger ȘS Ialoveni

 

În cadrul turneului, au fost desemnați și premiați următorii jucători:

Cel mai bun portar: Condrea Cornel (CS Fulger)

Cel mai bun apărător: Bugor Stanislav (Gangura)

Cel mai bun golgheter: Platon Daniel (Molești)

Jucătorul turneului: Manea Marius (FC Steaua)

 

Cadouri speciale și premii bănești au fost oferite de campioana și deținătoarea Cupei Moldovei Moldtelecom, FC Petrocub Hîncești, prin intermediul jucătorului Teodor Lungu, băștinaș al raionului Ialoveni. A fost prezent și președintele clubului Petrocub, Mihail Usatîi, care a oferit trofeul și a făcut ca momentul să fie de neuitat pentru copii.

 

Ceremonia de premiere a avut invitați de onoare precum Directorul selecționatelor specializate și reprezentantul FMF, Alexandru Golban, și veteranii fotbalului moldovenesc Serghei Epureanu și Valeriu Andronic. Președintele ARF Ialoveni, Eduard Munteanu, a oferit fiecărui jucător o diplomă de mențiune, iar echipelor de pe podium cupe, diplome, medalii și premii bănești.