• Fii alături de Echipa Țării

Delegări UEFA. Specialiștii din Republica Moldova solicitați pentru WEURO 2025

04 iun 2024 de Serghei Cipilencu

Reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal, specialiști calificați din Republica Moldova acreditați de UEFA, se bucură în continuare de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciuri din cadrul competițiilor internaționale de fotbal. 

 

Svetlana Patraș este delegată de UEFA în calitate de observator de arbitri în cadrul preliminariilor WEURO 2025, unde va supraveghea meciul din grupa C4, între formațiile Kazakhstan și Armenia. Duelul dintre cele două naționale se va disputa pe data de 4 iunie, începând cu ora 17:00, pe stadionul Almaty Ortalyk din Almaty. De asemena Olga Tanschi este delegată de forul european în calitate de observator de arbitri în cadrul preliminariilor WEURO 2025, unde va supraveghea meciul din grupa B2, între formațiile Slovacia și Serbia. Duelul dintre cele două naționale se va disputa pe data de 4 iunie, începând cu ora 18:00, pe stadionul Antona Malatinského din Trnava.

 

Grație prestației meritorii pe arena internațională, numărul reprezentanților Federației Moldovenești de Fotbal acreditați de UEFA este în continuă creștere. FMF organizează constant cursuri de perfecționare pentru angajații săi și promovează fotbalul, indiferent de gen sau etnie. Fotbalul este pentru toți!

 

foto: Anna Rotary . În imagine: Svetlana Patraș