• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

Fotbal feminin. CF Nistru-Cioburciu, premiată pentru titlul de campioană a Ligii WU16

03 iun 2024 de Svetlana Tataru
GALERIE

CF Nistru-Cioburciu a fost premiată pentru titlul de câștigătoare a Ligii WU16 a Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediția 2023/24. Formația din Cioburciu a câștigat competiția cu 4 etape înainte de final și după ultimul meci al campionatului, din etapa 16, pe terenul ȘS nr.4 din Tiraspol cu formația FC ”PGU-ȘS-4 Legia-Alga”, câștigat cu 3-0, și-a primit medaliile și cupa de campioană. 

 

La ceremonia de premiere a fost prezent președintele Comitetului Executiv al Ligii Feminine de fotbal din Moldova, Aurel Abajeru, precum și Pavel Procudin, președinte ARF Transnistria. Echipa FC „PGU-ȘS-4 Legia-Alga”, ocupanta locului 2, a fost și ea premiată în cadrul aceluiași eveniment.

 

CF Nistru-Cioburciu, campioana Ligii WU16 , ediția 2023/24:

Lot: Ina Curcovschi, Ana Gaina, Vitalina Emelina, Tatiana Cocotanova, Daniela Dabija, Nadejda Gorea, Victoria Macovei, Adela Borșci, Anghelina Pepeliașcova, Alexandra Gorbatovschi, Victoria Rubanovici, Alexandra Tudoricha, Elena Țurcan, Daria Maliuc, Alina Iașan

Antrenor: Ivan Constantinov

foto: Serviciul de presă Sheriff

 

CF Nistru-Cioburciu a dominat categoric competiția din acest sezon, fiind 16 etape de neînvins, în care a înregistrat 16 victorii.

 

De menționat că și ȘS Bălți, ocupanta locului 3 în campionatului național la fotbal feminin WU16, a fost premiată. Trofeul și medaliile au fost înmânate de Nicolai Corovinschi, coordonator regional Nord. 

 

Federația Moldovenească de Fotbal adresează sincere felicitări echipei CF Nistru-Cioburciu pentru această performanță!

foto: ȘS Bălți