• Fii alături de Echipa Țării

Comitetele FMF

Deciziile Comisiei de Disciplină a FMF

01 iun 2024 de Svetlana Tataru

La ședința din 30 mai, Comisia de Disciplină a FMF a examinat materialele Comitetului de organizare a competițiilor, precum și abaterile disciplinare constatate și înregistrate conform rapoartelor de joc la meciurile din Campionatul R. Moldova la fotbal, Cupa R. Moldovei Moldtelecom, Campionatul R. Moldova la Fotbal Copii și Juniori, precum și Cupa Republicii Moldova la Fotbal Amatori între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal.

  

1.Examinând contestațiile depuse de echipe participante la meciurile din cadrul etapei Play-Off al Cupei Republicii Moldova la Fotbal Amatori între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24, precum și rapoartele de joc ale meciului ARF IALOVENI – ARF CANTEMIR, din data de 19.05.2024 (Cupa Republicii Moldova la Fotbal Amatori între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24) și ale meciului ARF CANTEMIR - ARF IALOVENI din data de 26.05.2024 (Cupa Republicii Moldova la Fotbal Amatori între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24), s-a constatat că, ambele echipe ARF CANTEMIR și  ARF IALOVENI au folosit în cadrul meciurilor/unui meci jucători care nu întrunesc condițiile de eligibilitate conform art. 5.1, art. 5.2 și art. 5.3 al Regulamentului Cupa Republicii Moldova la Fotbal Amatori, între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24, care prevede expres că pentru a fi eligibili în competiția respectivă – jucătorul trebuie să nu fi avut niciodată statut de profesionist conform art. 2 din Regulamentul FIFA privind statutul și transferul jucătorului și să nu fi jucat niciodată într-o divizie națională de top (Divizia Națională/Super Liga, Divizia A/Liga 1).

În baza actelor confirmative, s-a demonstrat că echipa ARF CANTEMIR are înregistrat un jucător cu numele Dorian PUTREGAI (a.n. 14.03.2001), în tabelul nominal al echipei sale, care anterior a fost înregistrat și a jucat (confirmare - Raportul de meci din data de 30.07.2021, dintre CSCT BUIUCANI – FC CAHUL-2005, meci din cadrul Diviziei A, Campionatul Republicii Moldova la Fotbal), în componența echipei FC CAHUL-2005. De asemenea, în baza actelor confirmative s-a demonstrat că echipa ARF IALOVENI la fel are înregistrat în tabelul nominal al echipei sale un jucător cu numele Alexandru CĂPĂȚÎNĂ (a.n 01.05.1991), care anterior a fost înregistrat și a jucat în componența echipei FC SFÎNTUL GHEORGHE (confirmare – Raportul de meci din data de 14.05.2013, dintre FC GAGAUZIYA (Comrat) – FC SFÎNTUL GHEORGHE, meci din cadrul Diviziei A, Campionatul Republicii Moldova la Fotbal si alte meciuri).

Conform UEFA Regions’ Cup Regulation, în special art.24.03 și art.24.04., sunt prevăzute următoarele:

Art. 24.03 „Players must never have been professional as defined in Chapter II of the FIFA Regulations on the Status of Transfer of Players” – „Jucătorii nu trebuie să fi fost niciodată profesioniști, așa cum este definit în Capitolul II al Regulamentului FIFA privind statutul de transfer al jucătorilor”.

Art. 24.04 „Players must never have been played in any top national division” – „Jucătorii nu trebuie să fi jucat niciodată în nicio divizie națională de top”. (Care este cazul nostru)

 

Conform IFAB Laws of the Game – definiția PLAY (A JUCA) – Action by a player which makes contact with the ball (Acțiunea unui jucător care intră în contact cu mingea). Formularea în Regulamentul UEFA și cel național (Regulamentului Cupa Republicii Moldova la Fotbal Amatori, între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24), în acest sens este clară și nu lasă loc de interpretare. În această ordine de idei, pentru cazul respectiv, este aplicabilă sancțiunea doar în privința jucătorilor care au jucat în teren (au avut contact direct cu mingea).

În urma interogării tuturor părților implicate în procesul de investigație a ambelor meciuri din faza de Play-Off al Cupei Republicii Moldova la Fotbal Amatori între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24, s-a stabilit că ambele echipe au încălcat Regulamentul Cupei Republicii Moldova la Fotbal Amatori între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24 și regulamentele aferente acestuia, care nemijlocit completează cadrul legislativ al competiției respective.

Art. 16.3 prevede „Dacă într-un meci ambele echipe folosesc jucători în afara celor înscriși în raportul de joc, neînregistrați (încalcă punct. 5 al prezentului Regulament) sau suspendați, echipelor în cauză se va acorda înfrângere tehnică (0:3) și vor fi amendate cu 2000 lei.

Art. 16.4 prevede Pentru etapa play-off, în caz dacă echipele folosesc într-un meci oficial jucători în afara celor înscriși în raportul de joc, nelegitimați, suspendați, atunci echipa în cauză va fi exclusă din competiție și ea va fi amendată cu 2000 lei.

 

Codul de disciplină și etică al FMF în articolul 41.2. prevede Folosirea neregulamentară la meci a unui jucător neinclus în raportul de meci, neînregistrat sau înregistrat la un alt club, înregistrat pe bază de acte false, precum și folosirea unui junior pentru echipa de seniori, dacă acesta a jucat în aceeași zi pentru echipa de juniori, se sancționează cu pierderea jocului prin forfait și amendă.

În conformitate cu art. 13, art.15,art. 41.1, art. 77, art. 78, art. 79 «Codul de Disciplină și Etică al FMF», art.5.3, art. 16.3, art.16.4 al «Regulamentului Cupa Republicii Moldova la Fotbal Amatori, între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24», și art. 6 al «Regulamentului privind Organizarea și Funcționarea Organelor Judiciare din cadrul F.M.F, Comisia de Disciplină al F.M.F.

D E C I D E:

1.1. A dispune modificarea prin completare a Deciziei Nr.12 din 22.05.2024, pe motivul apariției dovezilor și mărturiilor noi pe marginea subiectului privind eligibilitatea jucătorilor care au jucat nemijlocit în teren în meciul ARF IALOVENI – ARF CANTEMIR, din data de 19.05.2024 (Cupa Republicii Moldova la Fotbal Amatori între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24) și al meciului ARF CANTEMIR - ARF IALOVENI din data de 26.05.2024 (Cupa Republicii Moldova la Fotbal Amatori între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24),

1.2. A anula rezultatul meciului ARF IALOVENI – ARF CANTEMIR (Cupa Republicii Moldova la Fotbal Amatori între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24), din data de 19.05.2024;

1.3. A aplica sancțiune sub formă de amendă ARF IALOVENI, în mărime de 2 000,00 lei (două mii lei, 00 bani) lei (MDL), pentru nerespectarea prevederilor art. 5.3 al «Regulamentului Cupa Republicii Moldova la Fotbal Amatori,  între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24».

1.4. A anula rezultatul meciului ARF CANTEMIR – ARF IALOVENI, (Cupa Republicii Moldova la Fotbal Amatori între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24) din data de 26.05.2024;

1.5. A exclude echipa ARF IALOVENI din cadrul Cupei Republicii Moldova la Fotbal Amatori între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24, conform art. 16.3 și art. 16.4 al Regulamentului Cupei Republicii Moldova la Fotbal Amatori, între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24.

1.6. A exclude echipa ARF CANTEMIR din cadrul Cupei Republicii Moldova la Fotbal Amatori între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24, conform art. 16.3 și art. 16.4 al Regulamentului Cupei Republicii Moldova la Fotbal Amatori, între asociațiile raionale, municipale și teritoriale de fotbal, Ediția 2023/24.

1.7. A sesiza organele competente al FMF privind adoptarea acțiunilor suplimentare/ulterioare, în legătură cu încălcările constatate.

CONFORM «CODULUI DE DISCIPLINĂ ȘI ETICĂ AL FMF», PREZENTA DECIZIE ESTE DEFINITIVĂ ŞI IREVOCABILĂ.

 

2. Examinând raportul de joc al meciului FC PETROCUB – FC ZIMBRU, din data de 25.05.2024 (Cupa R. Moldovei MOLDTELECOM, Ediția 203/24, Finala), s-a constatat că meciul a început cu 2 minute și 30 secunde întârziere, pe motiv că fanii echipei FC ZIMBRU amplasați în sectorul 8 al Stadionului ZIMBRU, au aruncat în terenul de joc, fâșii albe de hârtie și alte obiecte. De asemenea cu un minut înainte de începutul meciului, fanii FC ZIMBRU au aprins fumigene, focuri de artificii într-un număr de aproximativ 20 de unități. De asemenea, în minutul 18 și 87 al meciului, fanii FC ZIMBRU au scandat mesaje cu conținut necenzurat în adresa echipei adverse. Un astfel de comportament încalcă regulile de conduită a competiției, standardele morale și etice ale comunității de fotbal și/sau societății. De asemenea, în minutul 40 și 41 al meciului, fanii FC ZIMBRU au aruncat în terenul de joc confeti. Pentru excluderea acestora din terenul de joc, meciul a fost întrerupt pentru 45 secunde. În temeiul art. 13, art.55.1, art. 56.1, art.57.1, art. 58.2., art. 77, art. 78, art. 79 «Codul de Disciplină și Etică al FMF», art. 9.4 din «Regulamentul Campionatului Republicii Moldova la Fotbal», art. 6 al «Regulamentului privind Organizarea și Funcționarea Organelor Judiciare din cadrul F.M.F», Comisia de Disciplină a F.M.F.,

                                                                                    D E C I D E:

2.1. A aplica sancțiune sub formă de amendă FC ZIMBRU, în mărime de 25 000,0  (douăzeci și cinci mii lei, 00 bani) lei (MDL), pentru nerespectarea prevederilor art.55.1, art. 56.1, art.57.1, art. 58.2 al Codului de Disciplină și Etică al FMF.

PREZENTA DECIZIE ESTE CU DREPT DE ATAC ÎN TERMEN DE 7 (ŞAPTE) ZILE.

 

3.  Examinând rapoartele de joc ale meciului DACIA BUIUCANI U-17 – ACADEMIA DE FOTBAL RADU REBEJA-LIMPS U-17, din data de 25.05.2024 (Campionatul R. Moldova la Fotbal Copii și Juniori, Ediția 2023/24, Liga Națională, U-17, Etapa a XXVII-a), s-a constatat că în minutul 75 al meciului, antrenorul principal al echipei ACADEMIA DE FOTBAL RADU REBEJA-LIMPS U-17, Ion PÎSLARI, a fost eliminat de pe banca tehnică pentru manifestarea comportamentului violent. După fluierul final al meciului, antrenorul principal al echipei ACADEMIA DE FOTBAL RADU REBEJA-LIMPS U-17, Ion PÎSLARI, a avut un comportament nesportiv, manifestat prin intrarea în terenul de joc și exteriorizarea dezacordului față de deciziile arbitrului central, urmărind brigada de arbitri până la vestiare. În conformitate cu, art13, art.15, art. 44.1 și art.44.2, art.77, art.78, art.79 «Codul de Disciplină și Etică al FMF» și art. 6 al «Regulamentului privind Organizarea și Funcționarea Organelor Judiciare din cadrul F.M.F, Comisia de Disciplină al F.M.F.,

D E C I D E:

3.1. A suspenda pentru 2 (două) etape de campionat antrenorul principal al echipei ACADEMIA DE FOTBAL RADU REBEJA-LIMPS U-17, Ion PÎSLARI, pentru manifestarea comportamentului nesportiv – intrarea în terenul de joc, dezacord cu deciziile arbitrului, pentru încălcarea prevederilor Codului de Disciplină și Etică al FMF.

Conform art. 17 al Codului de Disciplină și Etică al FMF - Suspendarea constă în interzicerea participării la următorul meci, inclusiv a accesului la vestiare, pe banca de rezervă şi în incinta terenului de joc. Pentru antrenori, echipă tehnică și alți oficiali, suspendarea este însoțită întotdeauna de sancțiunea interzicerii accesului la vestiarele echipei și ale arbitrilor, în tunel, în incinta terenului și pe banca de rezerve. Antrenorii suspendați pot lua loc în tribună și nu au dreptul de a intra în contact cu echipa lor.

Conform prevederilor art.17.11 al Codului de Disciplină și Etică al FMF - Suspendarea cumulată cu o amendă, se va prelungi până la plata integrală a amenzii.

3.2. A aplica sancțiune sub formă de amendă antrenorul principal al echipei ACADEMIA DE FOTBAL RADU REBEJA-LIMPS U-17, Ion PÎSLARI, în mărime de 600,00 lei (șase sute lei, 00 bani) lei (MDL), în conformitate cu prevederile art. 44.1 și art.44.2 al Codului de Disciplină și Etică al FMF.

CONFORM «CODULUI DE DISCIPLINĂ ȘI ETICĂ AL FMF», PREZENTA DECIZIE ESTE DEFINITIVĂ ŞI IREVOCABILĂ.

 

4. Examinând raportul de joc și materialele video/foto al meciului ȘSSF NR.1 – FC JUNIOR-ȘS NR.4, din data de 25.05.2024 (Campionatului R. Moldova la Fotbal Copii și Juniori, Ediția 2023/24, Liga Tineret-2, Turneu Final, etapa a XIII-a) s-a constatat că în minutul 57 al meciului, jucătorul echipei ȘSSF NR.1, Aurel MORARU, a fost eliminat din teren pentru manifestarea comportamentului violent - adresarea cuvintelor necenzurate și injuriilor arbitrului central al meciului.  După primirea cartonașului roșu, înainte de a părăsi terenul de joc, jucătorul a folosit cuvinte necenzurate și a amenințat arbitrul central cu răfuială fizică. De asemenea, jucătorul echipei FC JUNIOR-ȘS NR.4, Vladimir SIOMIN, a fost eliminat din teren pentru manifestarea comportamentului violent - adresarea cuvintelor necenzurate și injuriilor arbitrului central al meciului În temeiul art. 13, art. 40.6, art. 77, art. 78, art. 79 «Codul de Disciplină și Etică al FMF», «Regulamentul Campionatului Republicii Moldova la Fotbal», art. 6 al «Regulamentului privind Organizarea și Funcționarea Organelor Judiciare din cadrul F.M.F», Comisia de Disciplină a F.M.F.,

                                                                                    D E C I D E:

4.1. A suspenda pentru 4 (patru) etape de campionat jucătorul echipei ȘSSF NR.1, Aurel MORARU, pentru adresarea cuvintelor necenzurate și pentru amenințarea asistentului arbitrului și încălcarea art. 40.6 și art.49.1 Codului de Disciplină și Etică al FMF.

Conform art. 17 al Codului de Disciplină și Etică al FMF - Suspendarea constă în interzicerea participării la următorul meci, inclusiv a accesului la vestiare, pe banca de rezervă şi în incinta terenului de joc. Pentru antrenori, echipă tehnică și alți oficiali, suspendarea este însoțită întotdeauna de sancțiunea interzicerii accesului la vestiarele echipei și ale arbitrilor, în tunel, în incinta terenului și pe banca de rezerve. Antrenorii suspendați pot lua loc în tribună și nu au dreptul de a intra în contact cu echipa lor.

Conform prevederilor art.17.11 al Codului de Disciplină și Etică al FMF - Suspendarea cumulată cu o amendă, se va prelungi până la plata integrală a amenzii.

4.2. A aplica sancțiune sub formă de amendă jucătorului echipei ȘSSF NR.1, Aurel MORARU, în mărime de 10 000,00 lei (zece mii lei, 00 bani) lei (MDL), în conformitate cu prevederile  art.40.6 și art. 49.1. al Codului de Disciplină și Etică al FMF.

4.3. A suspenda pentru 3 (trei) etape de campionat jucătorul echipei FC JUNIOR-ȘS NR.4, Vladimir SIOMIN, pentru adresarea cuvintelor necenzurate și injuriilor în adresa arbitrului meciului și pentru încălcarea art.40.6 al Codului de Disciplină și Etică al FMF.

Conform art. 17 al Codului de Disciplină și Etică al FMF - Suspendarea constă în interzicerea participării la următorul meci, inclusiv a accesului la vestiare, pe banca de rezervă şi în incinta terenului de joc. Pentru antrenori, echipă tehnică și alți oficiali, suspendarea este însoțită întotdeauna de sancțiunea interzicerii accesului la vestiarele echipei și ale arbitrilor, în tunel, în incinta terenului și pe banca de rezerve. Antrenorii suspendați pot lua loc în tribună și nu au dreptul de a intra în contact cu echipa lor.

Conform prevederilor art.17.11 al Codului de Disciplină și Etică al FMF - Suspendarea cumulată cu o amendă, se va prelungi până la plata integrală a amenzii.

4.4. A aplica sancțiune sub formă de amendă jucătorului echipei FC JUNIOR-ȘS NR.4, Vladimir SIOMIN, în mărime de 3 000,00 lei (trei mii lei, 00 bani) lei (MDL), în conformitate cu prevederile art. 40.6 al Codului de Disciplină și Etică al FMF

CONFORM «CODULUI DE DISCIPLINĂ ȘI ETICĂ AL FMF», PREZENTA DECIZIE ESTE DEFINITIVĂ ŞI IREVOCABILĂ.

 

5. Examinând raportul de joc și materialele video/foto al meciului ȘS CONGAZ U-12 – AF STEAUA FORTE U-12, din data de 25.5.2024 (Campionatului R. Moldova la Fotbal Copii și Juniori, Ediția 2023/24, Liga A, U-12, etapa a XIII-a) s-a constatat că în timpul meciului, un suporter a pătruns în teren și a adresat cuvinte necenzurate, ofensatoare și injurii arbitrului central al meciului. În temeiul art.5.2, art. 13, art. 47.1, art. 57.3, art.58.1, art. 58.3, art. 77, art. 78, art. 79 «Codul de Disciplină și Etică al FMF», art.9.3, art.9.4, art.9.6 și art.9.7 din «Regulamentul Campionatului Republicii Moldova la Fotbal», «Regulamentul Campionatului Republicii Moldova la Fotbal Copii și Juniori, Ediția 2023/24», art. 6 al «Regulamentului privind Organizarea și Funcționarea Organelor Judiciare din cadrul F.M.F», Comisia de Disciplină a F.M.F.,

D E C I D E:

5.1. A aplica sancțiune sub formă de amendă echipei ȘS CONGAZ U-12, în mărime de 2 000,00 lei  (două mii lei, 00 bani) lei (MDL), în conformitate cu prevederile art. 47.1, art. 57.3, art.58.1, art.58.3 al Codului de Disciplină și Etică al FMF.

CONFORM «CODULUI DE DISCIPLINĂ ȘI ETICĂ AL FMF», PREZENTA DECIZIE ESTE DEFINITIVĂ ŞI IREVOCABILĂ.

 

6.  Examinând raportul de joc și materialele video/foto al meciului FC PRUT LEOVA U-17 – FC FLOREȘTI U-17, din data de 26.05.2024 (Campionatului R. Moldova la Fotbal Copii și Juniori, Ediția 2023/24, Liga A, U-7, etapa a X-a) s-a constatat că pe parcursul întregului meci, suporterii echipei gazdă au avut un comportament agresiv, au adresat cuvinte necenzurate și injurii echipei vizitatoare și arbitrului meciului. În minutul 90 al meciului, echipa vizitatoare FC FLOREȘTI U-17 a marcat golul victoriei și sărbătorind golul au arătat gesturi jignitoare și injurioase suporterilor aflați în tribune. După fluierul final al meciului, aproximativ 50 de suporterii ai echipei gazde FC PRUT LEOVA U-17 au intrat în teren și au început să ofenseze cu cuvinte necenzurate jucătorii echipei vizitatoare FC FLOREȘTI U-17. După acest incident între suporterii echipei-gazdă și jucătorii echipei vizitatoare s-au iscat altercații. Jucătorii echipei FC FLOREȘTI U-17 au fost loviți de către suporterii echipei-gazdă. Organele de asigurare a ordinii publice nu erau prezente la stadion. Arbitrul meciului a încercat să amelioreze situația dintre suporterii echipei gazde care loveau jucătorii echipei vizitatoare, din această cauză antrenorul echipei gazdă, FC PRUT LEOVA U-17, Vasile SUSAN și jucătorii echipei gazdă au început să strige într-o manieră ofensatoare la arbitrul meciului și să adreseze cuvinte necenzurate acestuia. De asemenea, antrenorul echipei gazdă FC PRUT LEOVA U-17, Vasile SUSANU, a adresat cuvinte necenzurate și în adresa jucătorilor echipei vizitatoare. În temeiul art.5.2, art. 13, art. 45, art. 47.1, art. 57.3, art.58.1, art. 58.3, art. 77, art. 78, art. 79 «Codul de Disciplină și Etică al FMF», art.9.3, art.9.4, art.9.6 și art.9.7 din «Regulamentul Campionatului Republicii Moldova la Fotbal», «Regulamentul Campionatului Republicii Moldova la Fotbal Copii și Juniori, Ediția 2023/24», art. 6 al «Regulamentului privind Organizarea și Funcționarea Organelor Judiciare din cadrul F.M.F», Comisia de Disciplină a F.M.F.,

D E C I D E:

6.1. A aplica sancțiune sub formă de amendă echipei FC PRUT LEOVA U-17, în mărime de 7 000,00 lei  (șapte mii lei, 00 bani) lei (MDL), în conformitate cu prevederile art.45, art. 47.1, art. 57.3, art.58.1, art.58.3 al Codului de Disciplină și Etică al FMF.

6.2. A aplica sancțiune sub formă de amendă echipei FC FLOREȘTI U-17, în mărime de 4 000,00 lei  (patru mii lei, 00 bani) lei (MDL), în conformitate cu prevederile art.45 al Codului de Disciplină și Etică al FMF.

6.3. A suspenda pentru 3 (trei) etape de campionat antrenorul echipei gazdă FC PRUT LEOVA U-17, pentru adresarea cuvintelor necenzurate și injuriilor în adresa arbitrului meciului și pentru încălcarea art.40.6 al Codului de Disciplină și Etică al FMF.

Conform art. 17 al Codului de Disciplină și Etică al FMF - Suspendarea constă în interzicerea participării la următorul meci, inclusiv a accesului la vestiare, pe banca de rezervă şi în incinta terenului de joc. Pentru antrenori, echipă tehnică și alți oficiali, suspendarea este însoțită întotdeauna de sancțiunea interzicerii accesului la vestiarele echipei și ale arbitrilor, în tunel, în incinta terenului și pe banca de rezerve. Antrenorii suspendați pot lua loc în tribună și nu au dreptul de a intra în contact cu echipa lor.

Conform prevederilor art.17.11 al Codului de Disciplină și Etică al FMF - Suspendarea cumulată cu o amendă, se va prelungi până la plata integrală a amenzii.

6.4. A aplica sancțiune sub formă de amendă antrenorului echipei gazdă, FC PRUT LEOVA U-17, în mărime de 3 000,00 lei (trei mii lei, 00 bani) lei (MDL), în conformitate cu prevederile art. 40.6 al Codului de Disciplină și Etică al FMF.

CONFORM «CODULUI DE DISCIPLINĂ ȘI ETICĂ AL FMF», PREZENTA DECIZIE ESTE DEFINITIVĂ ŞI IREVOCABILĂ.

 

7.  Alte abateri disciplinare constatate și înregistrate conform rapoartelor de joc la meciurile «Cupa Moldovei Moldtelecom, Ediția 2023/24».

7.1. Conform rapoartelor de joc de la meciurile «Cupa Moldovei Moldtelecom, Ediția 2023/24.

1.  FC PETROCUB – FC ZIMRU (25.05.2024) – Cupa Moldovei Moldtelecom,

jucătorii echipei:

1.  FC ZIMRU a acumulat 4 (patru) cartonașe galbene în timpul jocului;

Astfel, luând în considerație cele expuse mai sus, în conformitate cu art. 13, art.15, art.46.1.a, art. 77, art. 78, art. 79 «Codul de Disciplină și Etică al FMF», «Regulamentul Campionatului R. Moldova la Fotbal», art. 6 al «Regulamentului privind Organizarea și Funcționarea Organelor Judiciare din cadrul F.M.F», Comisia de Disciplină a F.M.F.,

D E C I D E:

7.1.1. A sancționa  FC ZIMRU cu amendă în mărime de 2 000,00 (două mii) lei (MDL).

CONFORM «CODULUI DE DISCIPLINĂ ȘI ETICĂ AL FMF», PREZENTA DECIZIE ESTE DEFINITIVĂ ŞI IREVOCABILĂ.

TERMENUL DE ACHITARE A AMENZII ESTE DE 30 (TREIZECI)  ZILE CALENDARISTICE.

Atenție: Neexecutarea Deciziilor Comisiei de Disciplină constituie o încălcare a regulamentelor FMF și reprezintă temei pentru aplicarea sancțiunilor suplimentare.