• Fii alături de Echipa Țării

1 iunie, Ziua copiilor!

01 iun 2024 de Svetlana Tataru

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Federația Moldovenească de Fotbal vă transmite cele mai calde felicitări și urări de bine! Astăzi este ziua voastră, o zi dedicată bucuriei, inocenței și veseliei care vă caracterizează. Vă dorim să creșteți frumoși și sănătoși, plini de energie și curaj, și să vă bucurați de fiecare moment al copilăriei.

 

FMF este mândră ca are o strategie dedicată vouă, copiilor, și să implementeze zeci de proiecte și turnee care să vă susțină dezvoltarea și să vă ofere oportunități de a vă descoperi și dezvolta talentele. Programele noastre, precum „Fotbal în Școli", turneele „Guguță" și „Speranța", „We Play Strong", "UEFA Playmakers", ”Open Fun Football Schools”, etc. sunt create special pentru voi.

 

Prin aceste inițiative, ne dorim să promovăm activitatea fizică, să încurajăm un stil de viață sănătos și să vă ajutăm să învățați valori importante precum disciplina, spiritul de echipă și fair-play-ul. Vrem să vă oferim un mediu sigur și propice în care să vă dezvoltați abilitățile sociale și pasiunea pentru fotbal.

 

Viitorul fotbalului moldovenesc este în mâinile voastre, iar noi, la FMF, suntem aici ca să vă sprijinim în drumul vostru spre succes. 

 

La mulți ani, dragi copii! Continuați să visați și să vă urmați pasiunile cu încredere!

 

Cu drag,

Federația Moldovenească de Fotbal