• Fii alături de Echipa Țării

Noi delegări UEFA pentru reprezentanții FMF

31 mai 2024 de Svetlana Tataru

Reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal, specialiști calificați din Republica Moldova acreditați de UEFA, se bucură în continuare de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciuri din cadrul competițiilor internaționale de fotbal.

 

Astfel, Alina Capațîna va activa în calitate de Delegat UEFA la meciul dintre selecționatele din Țara Galilor și Ucraina din cadrul grupei B4, Liga B, a Campionatului European de fotbal feminin 2025. Partida este programată pentru astăzi, 31 mai, pe Stadionul Parc-Y-Scarlets din Llanelli, Țara Galilor, cu începere de la ora 21:15.

 

Federația Moldovenească de Fotbal are în prezent 6 delegați acreditați de UEFA pentru a lucra la meciuri internaționale. Este vorba de Olesea Berdea, Alina Capațîna, Diana Bulgaru, Dragoș Hîncu, Adrian Ixari și Sergiu Lisnic.

 

Grație prestației meritorii pe arena internațională, numărul reprezentanților Federației Moldovenești de Fotbal acreditați de UEFA este în continuă creștere. FMF organizează constant cursuri de perfecționare pentru angajații săi și promovează fotbalul, indiferent de gen sau etnie. Fotbalul este pentru toți!