• Fii alături de Echipa Țării

CAMPANIA ”FOTBAL ÎN ȘCOLI”

09 dec 2019 de Sandu Grecu

Federația Moldovenească de Fotbal a demarat astăzi Campania ”Fotbal în școli”

”Fotbal în școli” este o Campanie Socială, de promovare a sportului numărul 1 printre copiii din Republica Moldova. Campania face parte din ciclul de acțiuni FMF privind dezvoltarea fotbalului și a sportului în general în rândurile copiilor, a modului sănătos de viață.

Scopul principal al Campaniei este creșterea nivelului de implicare a copiilor în sport, prin practicarea fotbalului de către elevii din școlile moldovenești.

Federația Moldovenească de Fotbal își propune pentru următorii 4 ani drept prioritate strategică – promovarea fotbalului printre copii. ”Accentul pe copii” este deviza FMF pentru următorii 4 ani (2020-24).
 

Campania ”Fotbal în școli”. Acțiuni

Marți, 10 decembrie
Ora 12.00. Liceul Orizont, Ciocana. Ziua Mondială a fotbalului. Sărbătoare fotbalistică. Sesiune de autografe: Veaceslav Posmac, căpitanul echipei Sheriff, campioana Moldovei. 

Miercuri, 11 decembrie
Ora 12.00. Meci de fotbal amical, selecționata Politicienilor – selecționata Jurnaliștilor. Stadionul Zimbru. 

Joi, 12 decembrie
Ora 11.00. Vizită de lucru la Liceul ”Mihai Viteazul”. Întâlnire cu copiii. Discuții despre fotbal. Masă rotundă cu profesorii de sport și direcția liceului. Turneu de fotbal între clasele a 9-a. 

Vineri, 13 decembrie
Ora 10.00. USEFS. Întâlnire dintre conducerea FMF și rectorul Veaceslav Manolachi. Discuții despre colaborarea dintre FMF și USEFS pentru instruirea în comună a profesorilor de sport, Licența C.