• Fii alături de Echipa Țării

Proiectul „NOI”. Acțiuni de selecție la Chișinău, Comrat, Bălți și Tiraspol

30 mai 2024 de Svetlana Tataru

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) anunță că în perioada 3-13 iunie 2024, antrenorii regionali ai Proiectului „NOI” vor desfășura acțiuni de selecție pentru jucătorii născuți în anul 2011. Scopul acestor acțiuni este formarea Selecționatelor Regionale U14.

 

Calendarul acțiunilor de selecție este următorul:

  • Regiunea EST: 3 iunie, stadion central (sintetic) din municipiul Tiraspol.
  • Regiunea NORD: 4 iunie, stadion ȘSSF Bălți.
  • Regiunea SUD: 5 iunie, stadion central din municipiul Comrat.
  • Regiunea CENTRU: 12-13 iunie, stadion CSCT Buiucani, municipiul Chișinău.

Toate acțiunile vor începe la ora 10:00.

 

FMF încurajează toți jucătorii eligibili să participe la aceste acțiuni, oferind astfel oportunitatea de a-și demonstra talentul și de a fi selectați pentru echipele regionale.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați reprezentanții regionali ai Proiectului „NOI”.

 

Proiectul „NOI” este o strategie de dezvoltare a fotbalului de juniori de elită din țara noastră. Scopul acestuia este descoperirea și formarea noilor talente în baza metodelor moderne de antrenament. În acest context, este elaborat un sistem de pregătire unic al copiilor și juniorilor în cadrul școlii de fotbal, cu recomandări pentru dezvoltarea complexă a jucătorului în conformitate cu caracteristicile de vârstă și metode de pregătire și organizare a jocului în echipe, având la bază conceptul stilului național de joc. Datorită efortului întregii comunităţi fotbalistice, în urma creării mai multor grupuri de lucru, proiectul a fost implementat cu succes a cluburile de fotbal din ţară din luna septembrie a anului 2016.