• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ATF Basarabeasca. FC Sadaclia, câștigătoarea Super Cupei Basarabeasca

28 mai 2024 de Svetlana Tataru
GALERIE

Satul Sadaclia a găzduit recent ,,Super Cupa ATF Basarabeasca”, în care FC Sadaclia a devenit câștigătoarea ediției 2024. Evenimentul a fost organizat de Asociația Teritorială de Fotbal Basarabeasca cu sprijinul Federației Moldovenești de Fotbal (FMF).

 

În cadrul competiției au participat cele două câștigătoare ale competițiilor din raionul Basarabeasca: FC Sadaclia (Campionatul ATF Basarabeasca) și FC Gloria Abaclia (Cupa ATF Basarabeasca). FC Sadaclia a triumfat în fața rivalilor săi cu un scor categoric de 4-1. Echipa locală și-a demonstrat abilitățile deosebite, oferind suporterilor o victorie memorabilă.

 

La finalul evenimentului, fiecare formație a fost premiată cu medalii și diplome, trofee și premii.

 

Menționăm că meciurile au fost disputate la Complexul Sportiv din Sadaclia, reabilitat recent cu sprijinul FMF, ATF Basarabeasca și a Primăriei Sadaclia.

 

La festivitatea de premiere au participat peste 50 de persoane, printre care și vicepreședintele raionului Basarabeasca, Filip Răcila, primarul s. Sadaclia, Ion Galeru și primarul s. Abaclia, Victor Nuclița. Trofeul competiției a fost înmânat echipei câștigătoare de inspectorul FMF, Vladislav Cebotari și președintele ATF Basarabeasca, Iurie Plopa.

Foto: Primăria s. Sadaclia