• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Moldoveanul Costrov a câștigat Cupa Belarusului

26 mai 2024 de Serghei Cipilencu

Mijlocașul moldovean Igor Costrov a intrat în posesia Cupei Belarusului pentru a doua oară în cariera sa. Jucătorul în vârstă de 36 de ani care evoluează la formația Neman Grodno din Belarus a cucerit trofeul datorită victorie cu scorul de 2-0 în fața echipei Isloch Minsk. Astfel echipa pentru care joacă Igor Costrov din iarna acestui an, se va lupta pentru calificarea în grupele UEFA Europa League 2024/25.

 

FC Neman Grodno a început parcursul în actuala ediție a Cupei Belarusului din 1/16 de finală, când a învins formația FC Baranovici, cu 2-0. În optimi, clubul lui Costrov a învins Slavia Mozyr cu 1-0. În sferturi, FC Neman Grodno a trecut de FC Minsk cu 3-0 și 1-0, iar în semifinale a învins Dinamo Minsk cu 0-1 și 2-0.

 

Igor Costrov s-a transferat la FC Neman Grodno pe 19 ianuarie 2024 de la o altă formație belarusă, Slavia Mozyr. Anterior mijlocașul de 36 de ani născut la Bender a mai jucat la FC Gomel, echipă cu care a cucerit primul său trofeu Cupa Belarusului ediția 2021/22. Mijlocașul moldovean a evoluat și la echipele Dinamo-Auto, Veris, FC Costuleni, Dacia, FC Tiraspol, Iskra-Stal și FC Tighina.

 

Pentru Naționala Moldovei Igor Costrov a jucat 2 meciuri.  

foto: fcneman.com