• Fii alături de Echipa Țării

Școala Tânărului Arbitru. Examen de absolvire la Bălți

27 mai 2024 de Serghei Cipilencu
GALERIE

În orașul Bălți s-a desfășurat examenul de absolvire a cursului de arbitraj în cadrul „Școlii Tânărului Arbitru”. Tinerii aspiranți la cariera de arbitru și-au demonstrat cunoștințele și abilitățile într-un examen riguros, sub atenta supraveghere a comisiei de evaluare. Astfel, 11 arbitri au absolvit acest curs, care a durat 70 de ore academice.

 

Acest examen a fost monitorizat de către Anatolie Bodean, Șeful Departamentului de Arbitri al Federației Moldovenești de Fotbal și Vladislav Ivancenco, Coordonator de arbitri regiunea Nord al FMF.

 

Lista absolvenților cursului de arbitraj, or. Bălți: Mihail Rusu, Igor Grîu, Alexandru Surujiu, Ruslan Ciobanu, Ion Beșliu, Alexandr Caraniuglu, Maxim Gurschii, Grigori Bideac, Serghei Spivac, Nichita Harcev și Veaceslav Pastușoc.

 

Federația Moldovenească de Fotbal transmite sincere felicitări tuturor tinerilor arbitri pentru succesul înregistrat la examenul de absolvire. FMF le urează succes în toate meciurile pe care le vor arbitra în viitorul lor promițător.

 

Această inițiativă reprezintă un pas important în dezvoltarea viitorului arbitrajului în fotbalul moldovenesc și confirmă angajamentul FMF în promovarea talentului și a excelenței în sport.