• Fii alături de Echipa Țării

Futsal (Naționale)

LIVE 18:30. Futsal U19. Moldova - Turcia

26 mai 2024 de Serghei Cipilencu


Naționala de futsal a Moldovei va juca astăzi contra selecționatei din Turcia, începând cu ora 18:30, în cel de-al treilea meci amical din cele trei programate în perioada 23-26 mai. Partida se va disputa la Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu și va transmisă în direct de postul de televizune We Sport și de canalul de YouTube FMF, dar și al Ligii Profesioniste de Futsal din Moldova. 

 

Iată lista jucătorilor convocați de selecționerul naționalei U19 de futsal, Oleg Petrov, pentru aceste meciuri:

Portari: Alezandru Zugravu, Gheorghe Grosu (ambii de la FC Chișinău), Vlad Slavinschi (Next)

Jucători: Alexei Tumuruc, Grigore Scobici, Daniel Ciumacenco, Victor Baciu, David Moșneagu, Vadim Chiriac, Ion Răducan, Cristian Stancă (toți de la FC Chișinău) Nichita Vlasî (Modena, Italia), Vladislav Cotelea, Mihai-Răzvan Vlas, Lilian Cazac (toți trei de la de la Next)   

 

Amintim că naționala de futsal U19 a Moldovei a cedat în primul meci amical în fața reprezentativei din Turcia cu scorul 2-3. Golurile marcate de tricolori au fost trecute în contul jucătorului David Moșneagu, care s-a remarcat cu o dublă în minutele 8 și 27. Cea de a doua confruntare s-a încheiat cu scorul de 0-2 în favoarea turcilor. Partida de astăzi va fi cea de a treia confruntare directă între cele două formații naționale de juniori.

 

Vezi programul meciurilor aici (click)