• Fii alături de Echipa Țării

Academia FMF lansează Campania „Stadionul din comunitatea mea”. Acceptă provocarea!

25 mai 2024 de Reporter FMF

Cu prilejul Zilei Mondiale a Fotbalului și marcării centenarului de la primul turneu de fotbal disputat la Paris în 1924, Academia Federației Moldovenești de Fotbal lansează campania „Stadionul din comunitatea mea”. Acceptă provocarea și trimite pe adresa paginii de Facebook a Academiei FMF sau pe email o fotografie cu imaginea stadionului din comunitatea ta.

 

Poți însoți fotografia cu un comentariu, sugestii, propuneri privind dezvoltarea fotbalului. Academia FMF promite că va fi receptivă și va identifica modalități de implementare a ideilor.

 

Corneliu Popovici, directorul Academiei FMF: „Prin această campanie ne dorim să îi sensibilizăm pe locuitorii Republicii Moldova să fie grijulii, să păstreze terenurile sportive, iar dacă este nevoie, să ne sesizeze. Suntem deschiși pentru comunicare, suntem dispuși să îi auzim și să identificăm soluții la problemele invocate. Orice localitate care are un stadion îngrijit și bine amenajat poate da Republicii Moldova sportivi de performanță, legende ale fotbalului.”

 

Pasiunea pentru fotbal pornește de la un stadion bine amenajat, atractiv pentru copii, adolescenți și tineri, primul teren al viitorilor fotbaliști de performanță.

 

Dezvoltarea infrastructurii este una dintre direcțiile prioritare în activitatea Federației Moldovenești de Fotbal.

Trimite fotografia cu stadionul din comunitatea ta pe adresa academia@fmf.md sau pe pagina de Facebook Academia FMF.