• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Acreditări de presă. Moldova - Cipru

28 mai 2024 de Svetlana Tataru

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciul amical Moldova – Cipru (8 iunie), din cadrul programului de pregătire a Naționalei pentru Liga Națiunilor 2024/25.

 

Moldova – Cipru
8 iunie, ora 19:00, stadionul Zimbru din Chișinău

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la meciul Moldovei cu Cipru sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email presa@fmf.md până pe data de 5 iunie, ora 12:00. Obligatoriu de indicat numele complet și funcția persoanei, și de atașat copia legitimației pentru fiecare solicitant. 

 

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF.

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la aceste meciuri își vor putea ridica acreditările vineri, 7 iunie, la conferințele de presă de la Centrul tehnic de la Vadul lui Vodă și de la stadionul Zimbru. Ora conferințelor de presă și programul complet al activităților mass media vor fi anunțate în timp util.  

 

Notă: Compania Moldova 1 deţine dreptul exclusiv de televizare a tuturor meciurilor Naţionalei Moldovei. Respectiv, reprezentanţilor celorlalte televiziuni le este interzisă filmarea în incinta stadionului, camerele video urmând să fie depozitate într-o cameră specială pe toată durata partidei. După încheierea meciurilor se permite filmarea conferinţelor de presă cu participarea antrenorilor de la cele două reprezentative, precum și interviuri cu jucătorii ambelor echipe în zona mixtă. 

 

Important: Instituțiile media, care vor fi acreditate la meci, dar nu vor fi prezente în loja presei, le va fi refuzată acreditarea la următorul eveniment organizat de FMF la care vor solicita ecuson de presă.