• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Cupa Moldovei Moldtelecom a ajuns în 18 școli din Chișinău

24 mai 2024 de Serghei Cipilencu
GALERIE

Campania de promovare a Cupei Moldovei Moldtelecom, ediția 2023/24, a ajuns la ultimele instituții de învățământ din cadrul proiectului „Fotbal în școli”, acestea fiind Liceul Teoretic „Gaudeamus" și Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun". Inițiativa a fost lansată de Federația Moldovenească de Fotbal (FMF), în parteneriat cu Moldtelecom. Astfel, pe parcursul a două săptămâni, cupa a parcurs un drum prin 18 licee din Chișinău cu scopul de a familiariza elevii cu prestigiosul trofeu în ajunul competiției care va avea loc mâine, 25 mai, începând cu ora 20:00, pe stadionul Zimbru din capitală. 

 

Instituțiile de învățământ în care a fost prezentată Cupa Moldovei Moldtelecom:
Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi" (Centru, Chișinău), Liceul Teoretic „George Meniuc" (Centru, Chișinău), Liceul Teoretic „Dante Alighieri" (Buiucani, Chișinău), Liceul Teoretic „Orizont" (Ciocana, Chișinău), Liceul Teoretic „Dm. Cantemir" (Botanica, Chișinău), Gimnaziul „Nicolae Costin" (Botanica, Chișinău), Școala-Grădiniță nr.152 „Pas cu Pas" (Botanica, Chișinău), Liceul Teoretic „B.P. Hașdeu" (Botanica, Chișinău), Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun" (or. Sângera, Chișinău), Liceul Teoretic „N. Gogol" (Centru, Chișinău), Liceul Teoretic „Mihai Viteazul" (Telecentru, Chișinău), Liceul Teoretic „Liviu Deleanu" (Buiucani, Chișinău), Liceul Teoretic „Hiperion" (Durlești, Chișinău), Liceul Teoretic „Olimp" (Ciocana, Chișinău), Liceul Teoretic „George Călinescu" (Posta Veche, Chișinău), Liceul Teoretic „Nicolae Iorga" (Botanica, Chișinău), Liceul Teoretic „Petru Zadnipru" (Ciocana, Chișinău), Liceul Teoretic „Gaudeamus" (Ciocana, Chișinău).

 

„Campania de promovare a Cupei Moldovei Moldtelecom a avut un impact semnificativ asupra copiilor implicați în proiectul „Fotbal în școli". În cadrul acestei inițiative, am reușit să vizităm 18 instituții de învățământ din cadrul proiectului, incluzând atât clasele primare, cât și clasele specializate de fotbal. Cel mai important aspect al campaniei a fost să transmitem copiilor acea emoție pozitivă și entuziasmul pe care le pot experimenta prin intermediul Cupei Moldovei Moldtelecom. Copiii au avut ocazia unică de a vedea trofeul de aproape, să îl atingă, să îl ridice și să simtă greutatea sa impresionantă. Acest moment a creat o impresie puternică și memorabilă, fiind o sursă de inspirație pentru tinerii fotbaliști. Prin această experiență, am dorit să le arătăm copiilor că fotbalul nu este doar un joc, ci și o oportunitate de a visa și de a aspira la realizări mărețe. Sperăm că această întâlnire cu Cupa Moldovei Moldtelecom va servi drept motivație pentru ei să practice fotbalul cu pasiune și dedicare, visând la ziua când vor putea și ei să atingă cele mai înalte culmi ale succesului.”  a declarat pentru site-ul fmf.md, Managera Proiecte Grassroots, Diana Bulgaru.

 

Federația Moldovenească de Fotbal, alături de Moldtelecom, susține activ promovarea sportului în școli și în societate, consolidând astfel comunitatea sportivă din Moldova.

 

Amintim că finala Cupei Moldovei Moldtelecom, ediția 2023/24, va avea loc pe 25 mai, începând cu ora 20:00, pe stadionul Zimbru din Chișinău, unde echipele FC Petrocub și FC Zimbru vor lupta pentru marele trofeu.

 

BILETELE LA FINALA CUPEI MOLDOVEI MOLDTELECOM POT FI ACHIZIȚIONATE AICI (click)

foto: Moldtelecom