• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

GALA FOTBALULUI 2019. TIRASPOL

11 dec 2019 de Sandu Grecu

Câștigătorul “Balonului de aur”, trofeul acordat celui mai bun jucător al Europei (1986) și vicecampion european cu URSS (1988), Igor Belanov, a fost invitatul special al Galei Asociației Regionale Transnistrene de Fotbal.  

Laureații anului fotbalistic 2019 din regiune au fost premiați în cadrul unui eveniment organizat în orașul Tiraspol, tradițional, de Ziua Internațională a Fotbalului.

Federația Moldovenească de fotbal a fost reprezentată la eveniment de către Leonid Oleinicenco, președinte, și Veaceslav Pîslari, președinte FC Geotermal.

Cu premii speciale din partea Asociației Regionale Transnistrene de Fotbal s-au ales: cel mai bun portar – Anatol Cebotari (Iskra Rîbnița), fundaș – Igor Motroi (Nistru Cioburciu), mijlocaș – Mihail Șevcenco (Junior Tiraspol), atacant – Evghenii Borovschi (Iskra Rîbnița), antrenor – Andrei Ermuratii (Nistru Cioburciu), iar arbitru – Iurie Covtun. De asemenea au fost distinse echipele din cadrul campionatului copii și juniori, seniori, precum și formațiile de amatori sau veterani.