• Support National Team

Începând cu luna iunie 2016, Federația Moldovenească de Fotbal a preluat administrarea stadionului Zimbru, pentru o perioadă de 10 ani. Prin această decizie, FMF și-a asumat responsabilitatea față de structurile fotbalistice internaționale de a moderniza stadionul, astfel încât să întrunească toate condițiile necesare pentru organizarea partidelor din preliminariile turneelor internaționale de fotbal la Chișinău. În mai puțin de jumătate de an de la demararea construcțiilor, această misiune aproape este realizată în totalitate.

Din lucrările efectuate până în acest moment pot fi remarcate:
- Instalarea scaunelor noi pentru categoriile de bilete C și D

Scaunele noi sunt confecționate din material moale și prevăd o construcție specială, pentru a oferi un plus de confort suporterilor prezenți la stadion.

- Extinderea zonei “food court”

În urma renovării zonei “food court”, sunt disponibile 22 de puncte de vânzare a produselor alimentare, iar suporterii pot fi deserviți instant, fără să piardă nici o clipă din timpul meciului.

- Vestiare moderne pentru echipele de fotbal

În urma renovării vestiarelor, jucătorii se pot bucura de un spațiu modern și confortabil, astfel vestiarele de pe stadionul Zimbru se pot ridica la nivelul altor stadioane Europene.

- Crearea zonei VVIP

Lucrările de renovare au presupus și crearea unei zone VVIP. Zona VVIP este un spațiu special amenajat pentru persoanele cu funcții înalte, oameni de afaceri, dar și alți doritori de a privit meciurile de fotbal dintr-o tribună separată, cu un conform maxim. Astfel, zona dată beneficiază de intrare aparte pe teren, scaune confortabile, fourchette și alte bonusuri.

Printre punctele cheie de modernizare a stadionului Zimbru pot fi enumerate și următoarele modificări:

- Zonă WC modernă

- Spații de lucru pentru proiectele de dezvoltare

- Merchandise shop

- Lucrări de îmbunătățire a gazonului

Prin aceste lucrări de modernizare a stadionului, Federația Moldovenească de Fotbal a demonstrat că și în Moldova se poate crea condiții necesare pentru organizarea turneelor internaționale.

Lucrările de modernizare a stadionului Zimbru nu se opresc aici, astfel încât în următoarea perioadă vor fi efectuate și alte lucrări de renovare, printre care schimbarea în totalitate a gazonului de pe stadion.

Federația Moldovenească de Fotbal ține să aducă mulțumiri tuturor suporterilor fotbalului autohton pentru susținere și implicare.