Competiţii

Seminar UEFA / Infrastructura stadioanelor (video)

News Details
Text

Luni, 25 iunie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu a avut loc seminarul UEFA privind îmbunătățirea facilităților pentru persoanele cu necesități speciale la stadioanele echipelor din Divizia Națională. 

Cu un mesaj de salut către participanți s-au adresat Nicolae Cebotari, Secretar General FMF, Jochen Kemmer, Managerul Proiectului CAFE, și Serghei Afanasenco Președinte al Asociației persoanelor cu dizabilități „Invasport”.

În cadrul seminarului, reprezentanții cluburilor din Divizia Națională au aflat mai multe informații despre cerințele UEFA cu privire la accesul persoanelor cu necesități speciale în incinta stadioanelor, despre responsabilitățile cluburilor, dar și despre căile de îmbunătățire a accesului la stadioanele pentru persoanele cu dizabilități.

Forul fotbalistic national a fost reprezentat de către Constantin Scripnic, Directorul CS “Futsal Arena FMF”, Igor Soltanici, Inspector Federal, Alina Capațina, Directorul stadionului Zimbru, Veaceslav Samarschi, Specialist Securitate FMF.
 

Image
Video