FMF

Seminar UEFA GROW (video)

News Details
Text

Miercuri, 9 iulie, în satul Avdarma a fost desfășurat Seminarul UEFA GROW cu participarea oficialilor structurilor de fotbal și sportive din UTA Gagauzia.

În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte de țin de dezvoltarea fotbalului de mase în cluburile și școlile de fotbal din regiunea de sud a țării, colaborarea structurilor fotbalistice cu administrațiile publice locale privind dezvoltarea fotbalului ca segment prioritar în instituţiile de învăţămînt, a fotbalului feminin, dezvoltarea infrastructurii fotbalistice.

Cu un mesaj de salut către participanți s-a adresat Leonid Oleinicenco, Președintele FMF.

Oaspeții și lectorii seminarului au fost Igor Jancovic, Mentorul proiectului UEFA GROW și Membrul Comitetului UEFA Grassroots, Nikoloz Jgarkava, Mentorul proiectului UEFA GROW și Vicepreședintele Federației de Fotbal din Georgia, Polly Bancroft, Coordonatorul Departamentului Afaceri Asociații Naționale.

Din partea forul fotbalistic naţional au mai participat la seminar Oleg Molceanov, Manager Dezvoltare Regională, Serghei Butelschi, Director Tehnic, Alexei Gheorghiu, Manager al Oficiului de Dezvoltare, regiunea Sud.

Acțiuni asemănătoare au avut loc în orașele Bălți, Ocnița și Bender.

Image
Text

Urmăriți AICI un reportaj realizat de postul local de televiziune.