Selecționate

Ședință de lucru

News Details
Text

Vineri, 5 august, a avut loc o ședință de lucru cu antrenorii și staff-ul tehnic al selecționatelor Moldovei înaintea meciurilor oficiale din toamnă. La eveniment a participat Pavel Cebanu, Președintele FMF, Nicolae Cebotari, Secretar General FMF, și Ghenadie Scurtul, Director Tehnic FMF.

Conducerea forului fotbalistic a menționat importanța îmbunătățirii pregătirii fizice a tinerilor fotbaliști în perspectiva meciurilor oficiale care vor avea loc în timpul apropiat. În acest context, a fost prezentat noul antrenor de pregătire fizică a selecționatelor Republicii Moldova – Alexei Colocolov.

De asemenea, Valeriu Oloieru a prezentat o informație amplă despre procesul de pregătire a selecționatei U-16 pentru memorialul “Valentin Ivanov” (16-20 august, Moscova). Alexandru Guzun a vorbit despre meciurile amicale din deplasare ale naționalei U-17 cu Lituania (18-20 august), iar Veaceslav Rusnac – despre partidele de acasă cu Armenia (4 și 6 septembrie). Antrenorul selecționatei de tineret a Moldovei, Dănuț Oprea, s-a referit la pregătirea echipei pentru meciul amical cu Belarus (10 august).