Competiţii

Securitatea stadioanelor

News Details
Text

Marți, 15 mai, la sediul FMF a avut loc o ședință comună de lucru cu participarea conducerii FMF, responsabililor de securitatea stadioanelor de la cluburile Diviziei Naționale și reprezentanților Inspectoratului Național de Patrulare al IGP.

În cadrul întrunirii oficialii au făcut un schimb de opinii privind măsurile de asigurare a ordinii publice în timpul și după încheierea meciurilor de fotbal. 

Iuri Dementiev, Șefului Direcției Managementului Operațional al INP, a oferit mai multe informații despre serviciul de securitate al stadionului, personalul de coordonare operativă și alte unități care au rolul de a asigura buna desfășurare a unui meci de fotbal. 

Un subiect aparte l-a constituit înregistrarea fanilor echipelor, în scopul prevenirii și evitării diferitor acțiuni de conflict care ar putea apărea atât în incinta stadioanelor, cât și și în afara lor.

Federația Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată la ședință de către Nicolae Cebotari, Secretar General, Ruslan Berzoi, Vicepreședinte, Leonid Oleinicenco, Director Executiv, Petru Soltanici, Director Competiții, Igor Popov, Manager TMS, Veaceslav Samarschi, Specialist Securitate, Alina Capațîna, Directorul stadionului Zimbru, Igor Soltanici, Inspector Federal. 
 

Image