Selecționate

NAȚIONALA U-21 A MOLDOVEI

News Details
Text

Echipa națională de tineret a Moldovei a ajuns în Cehia sâmbătă, 13 octombrie, delegația noastră fiind cazată la hotelul „Lazensky Vrch” din localitatea Litvinov.

În seara zilei de duminică, 14 octombrie, echipa noastră a susținut un antrenament la stadionul FC Chomutov (capacitatea – 2257 locuri), la care luni cu începere de la ora 18:00 se va juca meciul dintre selecționatele Cehiei și Moldovei din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret, ediția 2017-2019, ultimul pentru reprezentativa noastră din acest ciclu preliminar.

Jocul va fi transmis în direct doar la postul ceh de televiziune ČT Sport. Din păcate nici o televiziune din Moldova nu și-a manifestat intenția să obțină drepturile pentru această partidă.

Meciul va fi arbitrat de oficiali din Suedia: Glenn Nyberg – la centru, Daniel Warnmark, Mahbod Beigi – asistenți, Victor Wolf – al patrulea oficial. Observator de arbitri va fi Bosko Jovanetic din Serbia, iar Delegat – Charles Schaack din Luxemburg.

La nivel de echipe de tineret cele două selecționate s-au întâlnit până acum de cinci ori și de fiecare dată cehii au obținut victorie.