Grassroots

Live Your Goals

News Details
Text

În cadrul proiectului FIFA „Live Your Goals” sunt în plină desfăşurare primele acţiuni pentru anul 2017.

Pe parcursul lunii aprilie în mai multe regiuni ale ţării au fost organizate festivaluri fotbalistice la care au participat sute de fete (a.n. 2006-2009).

Micile fotbaliste din diferite regiuni ale ţării au participat la exerciţii distractive şi au jucat fotbal în componenţă redusă.

Buna desfăşurare a evenimentelor este asigurată de Ion Coroliuc, Angela Melnic, Eduard Caraman şi Andrei Leonov, Responsabili FMF de organizarea festivalurilor fotbalistice în zonele Nord, Centru, Est şi Sud.

Conform planului de activitate, pe parcursul anului vor fi organizate în total 48 de festivaluri, care au scopul de a creşte numărul fetelor în practicarea fotbalului.


“Live Your Goals” a fost iniţiat de către FIFA în anul 2011 la Campionatul Mondial de fotbal feminin din Germania. Ulterior, FIFA a contribuit ca acest proiect să fie implementat în mai multe state. În prezent, Moldova este una din cele 20 ţări ale lumii, unde FIFA dezvoltă acest proiect pilot, obiectivul căruia este promovarea fotbalului feminin.

Image
Image
Image
Image